Οι 5 λόγοι για τους οποίους είναι ξεχωριστές οι φιλίες που έχουν ξεπεράσει τα 10 χρόνια

Οι 5 λόγοι για τους οποίους είναι ξεχωριστές οι φιλίες που έχουν ξεπεράσει τα 10 χρόνια
Advertisement

Εάν είσαι φίλη με κάποιον πάνω από 10 χρόνια, τότε θα πρέπει να είσαι ευτυχισμένη επειδή η σχέση σας δοκιμάστηκε στο χρόνο.

Μπορεί να έχεις πολλές φίλες, αλλά δεν είναι και πολλές αυτές που θα σου έρθουν στο μυαλό όταν διαβάσεις αυτό το κείμενο. Και το καλό με τις φιλίες είναι ότι όσο ωριμάζουν γίνονται σαν το καλό κρασί – και καλύτερες με το πέρασμα των χρόνων.

Αν έχεις και εσύ μια φίλη ή έναν φίλο πάνω από 10 χρόνια, πιθανότατα θα έχεις βιώσει κάποια ή όλα από τα παρακάτω.

Advertisement

Ξέρει τον πραγματικό σου εαυτό

Εάν είσαστε φίλοι πάνω από 10 χρόνια, δεν μπορεί να μην γνωρίζει τον πραγματικό σου εαυτό. Σίγουρα, σε γνωρίζει τόσο καλά που μερικές φορές εκπλήσσεσαι από το πόσο καλά μπορεί να σε διαβάσει.

Δεν μπορείς να αποκρύψεις τίποτα από αυτή ή αυτόμ και χωρίς να λες πολλά λόγια και οι δύο καταλαβαινόσαστε.

Μπορείτε πάντα να υπολογίζετε ο ένας στον άλλο, ακόμα και αν μερικές φορές χάνεστε για εβδομάδες

Το καλό με τις μακροχρόνιες φιλίες είναι ότι και οι δύο γνωρίζετε ότι μερικές φορές μπορεί να είστε πολύ απασχολημένοι και να μην μπορέσετε να πάρετε ακόμα και τηλέφωνο αλλά και πάλι δεν κρατάτε κακία γι ‘αυτό.

Ο φίλος ή η φίλη σου δεν θα νευριάσει με αυτό και μερικές φορές μπορεί να μεσολαβήσουν εβδομάδες έως ότου και οι δύο μιλήσετε. Και όταν το κάνετε τελικά, θα είναι σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα.

Ήταν κοντά σου όλες τις μεγάλες στιγμές

Αποφοίτηση, προαγωγές εργασίας, γάμοι και γενέθλια – και οι δύο υπήρξατε εκεί σε όλες τις μεγάλες στιγμές της ζωής σας.

Advertisement

Ακόμα κι αν είστε απασχολημένοι εκείνες τις μέρες, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χάσεις τη μεγαλύτερη στιγμή της καλύτερης σου φίλης. Δεν έχει σημασία τι συμβαίνει, θα βρεις πάντα χρόνο για να γιορτάσεις για τα πράγματα που έχουν σημασία.

Σε έχει δει στα καλύτερά σου και στα χειρότερά σου

Ο φίλος ή η φίλη σου γνωρίζει την πραγματική εκδοχή σου. Μερικοί άνθρωποι μπορεί να γνωρίζουν ελάχιστα για εσένα, αλλά όσοι είναι πραγματικά δίπλα σου σε έχουν δει στην πιο ακατέργαστη, αφιλτράριστη μορφή σου.

Έχει περάσει μαζί σου δύσκολες στιγμές αλλά ήταν κοντά σου στις πιο ευτυχισμένες στιγμές. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φιλία σας είναι ξεχωριστή, επειδή γνωρίζεις ότι είναι αληθινή.

Θα είναι εκεί για εσένα, μια ζωή

Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να χωριστείτε τώρα! Η σχέση σας έχει περάσει «διά πυρός και σιδήρου» για αυτό και η φιλία σας (πιθανότατα) θα διαρκέσει για πάντα.

Πηγή:womenonly.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: