Ουπς! Μοντέλο έκανε πλαστική για να «φουσκώσει» τα οπίσθια της αλλά μετά δεν μπορούσε να καθίσει σε καρέκλα για 6 μήνες [εικόνες]

Ουπς! Μοντέλο έκανε πλαστική για να «φουσκώσει» τα οπίσθια της αλλά μετά δεν μπορούσε να καθίσει σε καρέκλα για 6 μήνες [εικόνες]
Advertisement

H Shilpa Sethi είναι μια 25χρονη γυναίκα από το Νέο Δελχί, η οποία όπως τόσες άλλες εκατομμύρια κοπέλες στον κόσμο, δηλώνει μοντέλο του instagram. Η Shilpa έχει, 1.2 εκατομμύρια ακολούθους οι οποίοι τη σχολιάζουν σε κάθε ημίγυμνη φωτογραφία που ανεβάζει.

Η ίδια θέλησε να αυξήσει τον κόσμο που την ακολουθεί και για το λόγο αυτό πήγε και ξόδεψε 8.000 ευρώ προκειμένου να βελτιώσει την εικόνα των οπισθίων της.

Έκανε πλαστικές και γέμισε τα οπίσθια της με επιθέματα για να δείχνουν πιο γεμάτα και πιο τροφαντά.

Όμως η επέμβαση δεν πέτυχε και τα οπίσθια της όχι μόνο είχαν μια παράξενη εικόνα και ήταν ασύμμετρα αλλά και η ίδια πονούσε φριχτά σε σημείο να μην μπορεί να καθίσει πουθενά. Έστεκε όρθια ή καθόταν σε ειδικό μαξιλάρι το οποίο όμως και εκείνο την πονούσε.

Η 25χρονη χρειάστηκε να ξαναμπεί άλλες 3 φορές στο χειρουργείο μέχρι ο γιατρός να καταφέρει να φτιάξει όσο κατάφερε δηλαδή, τα οπίσθια της.

Συνολικά οι επεμβάσεις της στοίχισαν 55.000 ευρώ. «Φταίω εγώ για την κακή επιλογή του χειρουργού μου» λέει η Shilpa και συνεχίζει «δυστυχώς αρκέστηκα σε διάφορες αναζητήσεις στο ιντερνετ και δεν πήγα κάπου που θα μου έκανε καλή δουλεια. Έπι μισό χρόνο δεν μπορούσα να καθίσω» .

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: