Χριστίνα Παππά: Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχω βγει ούτε ραντεβού [βίντεο]

Χριστίνα Παππά: Εδώ και τέσσερα χρόνια δεν έχω βγει ούτε ραντεβού [βίντεο]
Advertisement

Στην εκπομπή “Πρωινό” μίλησε η Χριστίνα Παππά αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην κρίση πανικού που υπέστη στο τέλος της καραντίνας αλλά και τον έρωτα που τα τελευταία τέσσερα χρόνια λείπει παντελώς από τη ζωή της.

«Προς το τέλος της καραντίνας με έπιασε κρίση πανικού. Υποφέρω ακόμα, τρέχω στα νοσοκομεία. Έχω κάνει ό,τι εξέταση θέλεις σε πνευμονολόγο, καρδιολόγο και δυστυχώς και σε ψυχολόγο πήγα. Νιώθω ότι κόβεται η αναπνοή μου και ότι μένω.

Την πρώτη φορά που με έπιασε ξαφνικά, ήταν όταν ήμουν μέσα στο J2US. Επειδή εγώ είμαι άνθρωπος που φοβάμαι, είχαν πει για τους κλειστούς χώρους και τα aircondition και φοβήθηκα. Ταλαιπωρήθηκα, νόμιζα ότι πεθαίνω» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Ξέρω πως είναι να είσαι ερωτευμένος και ειλικρινά μου λείπει πολύ. Είμαι 4 χρόνια μόνη μου. Όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω βγει κανένα ραντεβού».

Η Χριστίνα Παππά αναφέρθηκε, όμως, και στον χαρακτηρισμό «αφελής» που απέδωσε προ ημερών στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εξηγώντας πως δεν υπήρξε καμιά κακή πρόθεση εκ μέρους της και ότι οι δυο τους τα έχουν βρει.

Πηγή:topontiki.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: