«9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας»: Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μίλησε για την αποβολή που είχε

«9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας»: Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου μίλησε για την αποβολή που είχε
Advertisement

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, Όλγα Κιουρτσάκη, είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της Φώτη Λιόση και έχει επιλέξειμνα κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η Όλγα μίλησε στην εφημερίδα On time και τη Σάσα Σταμάτη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καθημερινότητά της, τα προσωπικά της, ενώ αποκάλυψε ότι στο παρελθόν έχει πέσει θύμα bullying.

«Ασχολούμαι πλέον με το make up και το hair style και μάλιστα εγώ επιμελούμαι τις εμφανίσεις της μητέρας μου. Ήθελα πολύ να είμαι δίπλα της και παράλληλα να κάνω κάτι που με εκφράζει και νιώθω απόλυτα ελεύθερη», είπε η Όλγα όσον αφορά τα επαγγελματικά της.

Advertisement

Ο σύζυγός της είναι το στήριγμά της και ο άνθρωπος που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της: «Με τον Φώτη είμαστε μαζί 13 χρόνια και 3 παντρεμένοι. Η σχέση μας είναι υπέροχη, με λίγα λόγια θα σου πω πώς είμαστε γεννημένοι ο ένας για τον άλλον και αλληλοσυμπληρωνόμαστε».

Μάλιστα, η Όλγα Κιουρτσάκη παραδέχθηκε ότι στο παρελθόν έχει πέσει θύμα bullying: «Μικρή είχα φάει πολύ bullying γιατί η μητέρα μου ήταν διάσημη. Ασχολιόντουσαν με την προσωπική ζωή της μητέρας μου μπροστά μου.

Μου έλεγαν διάφορα άσχημα πράγματα. Δεν ήμουν παιδί που έμπλεκα σε καυγάδες, απλά πήγαινα σε μια γωνιά που καθόμουν. Υπήρχαν μέρες που δεν ήθελα καθόλου να πάω στο σχολείο».

Advertisement

Ακόμα, η κόρη της Άντζελας Δημητρίου αποκάλυψε ότι θέλουν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους, ενώ μίλησε και για την αποβολή που είχε το 2017, όταν ήταν δύο μηνών έγκυος: «Θέλουμε πολύ ένα παιδάκι κι όταν έρθει η ώρα με το καλό. Το 2017, 9 μέρες πριν το γάμο, ήμουν 2 μηνών και χάσαμε το μωράκι μας.

Εγώ το είχα ήδη ανακοινώσει και δεν ήθελα να επισκιαστεί ο γάμος μας από αυτό το γεγονός. Δεν το είπαμε και στο γάμος μας όλοι μας ευχόντουσαν “με το καλό”. Μέχρι και την τελευταία βραδιά πριν το γάμο έκλαιγα γιατί είχαν περάσει 9 μέρες από την αποβολή».

Πηγή:protothema

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: