Μπελάδες για τον Μάρκο Σεφερλή: Τον πάνε στα δικαστήρια για την τελευταία του ταινία

Μπελάδες για τον Μάρκο Σεφερλή: Τον πάνε στα δικαστήρια για την τελευταία του ταινία
Advertisement

Μπελάδες με το νόμο έχει ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος θα πρέπει να βρεθεί σε λίγο καιρό στις δικαστικές αίθουσες. Αιτία, τα πνευματικά δικαιώματα της ταινίας του «Χαλβάη 5-0».

Ως γνωστόν, η ταινία είχε αρχίσε να προβάλεται στις κινηματογραφικές αίθουσες με μεγάλη επιτυχία. Επειτα λόγω Covid-19 σταμάτησε και ανέβηκε σε συνδρομητική πλατφόρμα, στην οποία ο καθένας μπορούσε να τη δει αν πλήρωνε ένα αντίτιμο.

Σε σύντομο όμως χρονικό διάστημα τελικά κατέβηκε και από εκεί. Η αιτία ήταν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο σκηνοθέτης Μάνος Καμπίτσης, ο οποίος όπως είπε δεν έχει πληρωθεί από αυτήν και απαγόρευσε την προβολή της.

Advertisement

Μιλώντας σε πρωινή εκπομπή, ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή είπε ότι δεν είναι η πρώτη φορά που ο σκηνοθέτης προσφεύγει στα δικαστήρια για την συγκεκριμένη ταινία. Μάλιστα μια απόφαση ήταν εναντίον του και καλείται να πληρώσει και τα δικαστικά έξοδα.

Και παρά το γεγονός ότι οι δύο άντρες ήταν χρόνια φίλοι και πολύ καλοί συνεργάτες, ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή τόνισε πως ο ηθοποιός θα στραφεί νομικά εναντίον του σκηνοθέτη για συκοφαντική δυσφήμιση.

Κρίμα…

Mantoles Newsroom

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: