Ο Αλέξης Γεωργούλης ασχολείται με όλα εκτός από την Ευρωβουλή: Καλεσμένος σε εκπομπή μας ενημερώνει αν «ψήνει το ψάρι από τις δύο πλευρές» [βίντεο]

Advertisement

Με τα πάντα εκτός από τα θέματα της… ευρωβουλής ασχολείται ο Αλέξης Γεωργούλης.

Αν και εκλεγμένος σχεδόν ενάμισι χρόνο, με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει αφιερώσει χρόνο στα θέματα για τα οποία ο ελληνικός λαός τον τίμησε με την ψήφο του, στέλνοντάς τον στην Ευρωβουλή, παρά το γεγονός πως ο παχυλός μισθός του φθάνει έως τις 25.000€.

Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης θα βρεθεί καλεσμένος του Τάκη Χατζή, με το απόσπασμα του σταθμού να είναι… ενδεικτικό του επιπέδου του «πολιτικού» άνδρα.

Advertisement

«Δεν έχει πρόβλημα να απαντήσει σε όλα» ξεκαθαρίζει ο κ. Γεωργούλης στην  ερώτηση του οικοδεσπότη για πιο προσωπικά ζητήματα και έτσι μεταξύ άλλων αποκαλύπτει πως στο ξεκίνημα της καριέρας του έλεγαν ότι είχε κερδίσει τον ρόλο στο «Είσαι το ταίρι μου» επειδή κοιμόταν με κάποιο κύριο.

Φυσικά άφησε πιο… έξυπνους τους τηλεθεατές ενημερώνοντας πως «δεν ψήνει το ψάρι και από τις δύο πλευρές», δήλωση που είχε κάνει παλαιότερα ο Απόστολος Γκλέτσος και στην πρόσφατη εμφάνισή του στην ίδια εκπομπή, τόνισε πως είναι η «πιο ιερή δήλωση που έχει κάνει».

Τέλος, είπε πως δεν συζεί με κάποια, αλλά δεν είναι και μπακούρι.

Πηγή:parapolitika

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: