Αστυνομικοί κατά Μουτσινά: «Ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντία της αστυνομίας» – Η απάντηση του παρουσιαστή

Αστυνομικοί κατά Μουτσινά: «Ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντία της αστυνομίας» – Η απάντηση του παρουσιαστή
Advertisement

Απάντησε η Αστυνομία στον Νίκο Μουτσινά για την καταγγελία που έκανε για κατάχρηση εξουσίας σε βάρος ανηλίκου, κάνοντας λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων και συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου.

Την περασμένη Τρίτη, Νίκος Μουτσινάς κατήγγειλε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο instagram ένα περιστατικό κατάχρησης εξουσίας από τους αστυνομικούς.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός μ’ ένα Insta story, πριν από λίγες ώρες, ανέφερε πως αστυνομικοί προσήγαγαν στο ΑΤ Ψυχικού ανήλικο που γυρνούσε από το σούπερ μάρκετ με την κατηγορία ότι είχε περάσει αρκετή ώρα από τη στιγμή που έστειλε το μήνυμα στο 13033.

Advertisement

Μάλιστα, όπως επισημαίνει: «στο τμήμα δέχτηκε χλευαστικά σχόλια για την εμφάνισή του και τον απείλησαν πως θα κατηγορηθεί για απείθεια μιας και δεν συνεργάζεται με την αστυνομία, ενώ του πήραν το κινητό και ζητούσαν τον κωδικό του για να το ελέγξουν».

Στο μεταξύ, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής, εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως διερευνήθηκε η εν λόγω καταγγελία και δεν προέκυψε οτιδήποτε απ΄ όσα φέρεται να κατήγγειλε ο παρουσιαστής, ενώ κάνει λόγο για διασπορά ψευδών ειδήσεων αλλά και συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Advertisement

«Το “γύρο” του διαδικτύου πραγματοποιεί ανάρτηση συγκεκριμένου γνωστού παρουσιαστή ψυχαγωγικών εκπομπών και εσχάτως ηθοποιού με την οποία καταγγέλλεται “κατάχρηση εξουσίας” αστυνομικών εις βάρος ανηλίκου, “καταχρηστική προσαγωγή του στο Α.Τ. Ψυχικού”, “προσπάθεια να τον ανακρίνουν για τα χθεσινά γεγονότα και για περιστατικό στην Αγία Παρασκευή” (;) και εντέλει, “επιβολή προστίμου αφού ανάγκασαν τον ίδιο και τον γονιό του να υπογράψουν”, καθώς παρήλθε “αρκετή ώρα από την αποστολή SMS”.

Μετά από επισταμένη και ενδελεχή διερεύνηση της καταγγελίας για το υποτιθέμενο περιστατικό, προέκυψε ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι τέτοιο, πολλώ δε μάλλον κάτι που να αφορά και να συνδέεται με το Α.Τ. Ψυχικού.

Μετά από αυτό εγείρονται πλέον, εκ των πραγμάτων, σοβαρότατες ευθύνες του εν λόγω παρουσιαστή για αδικαιολόγητη και ευθεία διασπορά ψευδών ειδήσεων, συκοφαντική δυσφήμιση δια του Τύπου και προσπάθεια δημιουργίας αναίτιας δυσφήμισης ολόκληρης Αστυνομικής Υπηρεσίας.

Advertisement

Το Δ.Σ. της Ένωσης εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στους συναδέλφους του Α.Τ. Ψυχικού, καθώς και στη Διοίκηση του, θέτοντας υπόψη ότι η νομική συνδρομή του Σωματείου προς αυτούς θεωρείται αυτονόητη και δεδομένη. Σ’ αυτές τις δύσκολες ώρες πρέπει, με κάθε κόστος, να αποφεύγονται τέτοιες αστοχίες που δημιουργούν εντυπώσεις άνευ λόγου και αιτίας».

Η απάντηση συγνώμης του παρουσιαστή

Πηγή:enimerotiko

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: