«Πήγε να μου φέρει νερό και με έπιασε από την μπλούζα»: Νέα καταγγελία κατά γνωστού μουσικοσυνθέτη από την Εύη Καπάταη

«Πήγε να μου φέρει νερό και με έπιασε από την μπλούζα»: Νέα καταγγελία κατά γνωστού μουσικοσυνθέτη από την Εύη Καπάταη
Advertisement

Η τραγουδίστρια Εύη Καπάταη μίλησε για την ψυχολογική κακοποίηση που δέχθηκε κατά τη διάρκεια οντισιόν, όταν ήταν 18 ετών, από διάσημο μουσικοσυνθέτη. Το όνομα του τελευταίου είχε εμπλέξει προ ημερών και άλλη γνωστή τραγουδίστρια.

«Πήγε να μου φέρει ένα ποτήρι νερό και όταν γύρισε με έπιασε από το μπλουζάκι μου… Με το αθώο παιδικό μου μυαλό νόμισα ότι θα με δείρει γιατί δεν του άρεσε η φωνή μου… Μπόρεσα και αντιστάθηκα και βγήκα τρέχοντας από την πόρτα που ήταν ανοιχτή πίσω μου. Αυτό με έσωσε…», είπε στην κάμερα της ΕΡΤ.

Advertisement

Το σκηνικό, σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας, ήταν το ίδιο. Στο ίδιο σπίτι, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης περνούσε από οντισιόν νεαρές κοπέλες, η κατάληξη όμως ήταν άλλη…

«Μου μιλούσε από την αρχή άγρια. Μόλις κάθισα στο πιάνο και πριν ακόμα προλάβω να πω δυο νότες, άρχισε να με βρίζει ότι είμαι άσχετη, ατάλαντη…, μ… Ολα αυτά γύριζαν στο μυαλό μου… Δεν μπορούσα να το πιστέψω», πρόσθεσε η κυρία Καπάταη.

Advertisement

«Αυτό χάραξε την ψυχή μου για πάντα. Θα μπορούσα να τα είχα παρατήσει. Αλλά δεν το έβαλα κάτω. Οι μετέπειτα συνεργασίες μου με τον Σπανό, τον Πλέσσα, τον Μαχαιρίτσα ήταν άψογες», κατέληξε.

Σε επικοινωνία που είχε η ΕΡΤ με τον δικηγόρο του συνθέτη, επιφυλάχθηκε να απαντήσει, εφόσον πρώτα ενημερωθεί για τα στοιχεία της υπόθεσης.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: