Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι η επιτομή του στιλ και της κομψότητας

Αυτές οι γυναίκες του ζωδιακού είναι η επιτομή του στιλ και της κομψότητας
Advertisement

Είναι οι γυναίκες εκείνες που εμφανισιακά είναι έτη φωτός μπροστά από τις άλλες. Και δεν μιλάμε για ομορφιά. Αλλά για στιλ, γούστο και κομψότητα.

Ξέρουν τι να φορέσουν, πώς να το συνδυάσουν, πώς να το αναδείξουν και το περπάτημά τους αποπνέει «αέρα σιγουριάς» και υπεροχής.

Κάποιες είναι και όμορφες, ενώ κάποιες άλλες έχουν αυτό που λέμε «τύπο» και μαγνητίζουν τα βλέμματα ανδρών και γυναικών.

Advertisement

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η γυναίκα Καρκίνος ξέρει πώς να ξεχωρίσει με το στιλ της. Έχει γούστο, επιλέγει σωστά τα ρούχα που θα φορέσει και το χαμηλών τόνων -συνήθως- προφίλ της την κάνει να γίνεται ακόμα πιο θηλυκή και εντυπωσιακή.

Διακρίνεται γενικότερα από ωριμότητα και θηλυκότητα και ό,τι επιλέγει να φορέσει είναι τόσο όσο προκλητικό.

ΖΥΓΟΣ

Το παιδί της Αφροδίτης γεννήθηκε με τα «δώρα» και τα χαρίσματά της. Προικισμένο με γούστο και καλαισθησία, δεν θα μπορούσε να μην έχει στιλ.

Advertisement

Η γυναίκα Ζυγός είναι κομψή, εκλεπτυσμένη, ξέρει τι να φορέσει και πώς να το αναδείξει. Η εξωτερική εμφάνιση είναι πάρα πολύ σημαντική για εκείνη και φροντίζει να είναι σωστή και εντυπωσιακή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η γυναίκα Σκορπιός είναι στιλάτη και κομψή από το πρωί ως το βράδυ. Είναι απλή στις επιλογές της και διαλέγει συνήθως σκούρα χρώματα, όμως ό,τι και να φορέσει το αναδεικνύει και το υποστηρίζει.

Η απλότητά της άλλωστε είναι αυτή που την κάνει να ξεχωρίζει ακόμα περισσότερο γιατί το «τίποτα» το κάνει αυτόματα «κάτι». Η Σκορπίνα μάλιστα έχει μεγάλο κόλλημα με τα μαύρα γυαλιά και το κόκκινο κραγιόν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η γυναίκα Αιγόκερως είναι πάνω κάτω σαν την γυναίκα Σκορπιό. Ξέρει τι να φορέσει και πώς να το συνδυάσει.

Advertisement

Δεν κάνει ποτέ φανταχτερές επιλογές, αλλά επιλέγει απλές, κλασικές γραμμές και σκούρα χρώματα που αναδεικνύουν το κύρος και τη σοβαρότητά της.

Είναι η γυναίκα που θα δεις να υποστηρίζει όσο κανένα άλλο αυτό που λέμε office look και να φαίνεται το ίδιο θηλυκή είτε με κοστούμι είτε με φόρεμα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: