Ο Χάρης Ρώμας διαψεύδει με οργή πρωτοσέλιδο: «Δήθεν αποκαλύψεις του πιο σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου»

Advertisement

Απάντηση σε πρωτοσέλιδο εφημερίδας που τον εμπλέκει σε κύκλωμα παιδεραστίας δίνει ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας απαντά με ανάρτησή του στο Facebook, διαψεύδοντας κατηγορηματικό το δημοσίευμα.

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός κατακεραυνώνει τον άνθρωπο πίσω από την εφημερίδα, χαρακτηρίζοντάς τον τον «πιο σιχαμερό Ελληνα λασπολόγο στην ρυπαροφυλλάδα του».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χάρη Ρώμα

Advertisement

«Για γέλια, για κλάματα ή μήπως για οργισμένη αντίδραση οι δήθεν αποκαλύψεις του πιό σιχαμερού Έλληνα λασπολόγου στην ρυπαροφυλλάδα του σήμερα;

Η φωτογραφία με την οποία τεκμηριώνει την δήθεν αποκάλυψη και τις δήθεν καταγγελίες που δήθεν θα γίνουν εναντίον μου, είναι αναρτημένη στη σελίδα μου στο fb εδώ και δύο χρόνια και με απεικονίζει να κρατώ αγκαλιά τον λατρεμένο μικρούλη.

Ποιός είναι αυτός;Είναι το ανιψάκι και βαφτιστήρι της πιό στενής μου συνεργάτιδας,εδώ και τριάντα χρόνια,της Άννας Χατζησοφιά. Την φωτογραφία τράβηξε η μητέρα του μικρού σε οικογενειακό τραπέζι.

Advertisement

Ερωτώ το μεγάλο κομμάτι των «υγειών»Ελλήνων πολιτών:Στο Ελληνικό ME TOO των τελευταίων ημερών ξεκίνησε μια λυτρωτική προσπάθεια να σπάσει το απόστημα κάθε είδους παρενόχλησης και κατάχρησης εξουσίας.

Το μεγάλο απόστημα της ρυπαρογραφίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ; Εγώ το τέρας δεν το φοβάμαι!», γράφει ο Χάρης Ρώμας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: