Συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν: Τα 5 ζώδια που θα θυμούνται για πάντα τι τους έκανες

Συγχωρούν αλλά δεν ξεχνούν: Τα 5 ζώδια που θα θυμούνται για πάντα τι τους έκανες
Advertisement

Υπάρχουν άτομα που συγχωρούν σφάλματα και κακές συμπεριφορές, άλλα που δε συγχωρούν με τίποτα κι άλλα που ξεχνούν και προχωρούν στη ζωή τους.

Τα παρακάτω ζώδια ανήκουν σε διαφορετική κατηγορία, αυτή του «συγχωρώ, αλλά δεν ξεχνώ» κι αυτό γιατί δε θέλουν να διακατέχονται από μίση και κακίες, ούτε όμως και να την… ξαναπατήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Όπως εύκολα τα παίρνεις στο κρανίο, άλλο τόσο ξεχνάς, όταν περάσει λίγος καιρός.

Advertisement

Αν κάποιος σε μειώσει, σε κάρφωσε πισώπλατα ή προδώσει την εμπιστοσύνη σου εννοείται ότι θα τον βγάλεις επιτόπου από τη ζωή σου και δε θα τον συγχωρήσεις, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα σε τυραννάει κιόλας η σκέψη του και από εκεί και πέρα θα είσαι καχύποπτος.

ΛΕΩΝ

Εσύ είσαι υπερήφανος άνθρωπος, με μεγάλη σιγουριά και αυτοπεποίθηση και δε μισείς τίποτα περισσότερο από το να θίγεται η αξιοπρέπειά σου.

Advertisement

Αν βρεθεί στο δρόμο σου κάποιο πρόσωπο που θα προσπαθήσει να σε υποτιμήσει ή θα προσβάλλει εσένα ή ένα αγαπημένο σου πρόσωπο θα υπογράψει ταυτόχρονα και την καταδίκη του.

Δε θα το αφήσεις όμως να σε τρώει και μέρα-νύχτα… Άλλωστε είναι και θέμα εγωισμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είσαι από τα άτομα που θα έφταναν και στην άκρη του κόσμου για τον άνθρωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο οργίζεσαι κάθε φορά που ανακαλύπτεις ότι σε προδίδουν ή σε εκμεταλλεύονται.

Νιώθεις ότι όλες οι προσπάθειές σου έχουν πάει στράφι και όποιος στο κάνει καταγράφεται στα μαύρα σου κατάστιχα.

Advertisement

Όταν, όμως, κυριαρχήσει η λογική σου και δεις τα πράγματα αλλιώς, θα πάψεις να ασχολείσαι και σιγά-σιγά θα τα πάρει όλα η λήθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την προσπάθεια και τη σκληρή σου δουλειά πετυχαίνεις ό,τι πετυχαίνεις, ούτε με την τύχη, ούτε με τις πλάτες άλλου, γι’ αυτό και οργίζεσαι όταν άλλοι, με γλείψιμο, ψέματα και απατεωνιές, σου βάζουν τρικλοποδιές, σε καπελώνουν ή σε υποτιμούν. Να συγχωρήσεις; Ούτε καν!

Να ξεχάσεις; Ναι, με τον καιρό θα το κάνεις γιατί θα το δεις πιο ψύχραιμα το όλο θέμα και θα καταλάβεις ότι ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για να επιβιώσει. Είναι κι αυτό ένα μάθημα ζωής.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: