Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Καταθέσαμε αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας -Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική»

Κούγιας για υπόθεση Λιγνάδη: «Καταθέσαμε αίτηση ακυρότητας της διαδικασίας -Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική»
Advertisement

Αίτημα ακυρότητας της διαδικασίας κατέθεσε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη που κατηγορείται για βιασμό κατά συρροή.

«Εμφανιστήκαμε με τον κ. Δημήτρη Λιγνάδη στην κα ανακριτή και ζητήσαμε τα εξής. Πρωτίστως υποβάλλαμε ένσταση ακυρότητας της διαδικασίας, καθώς ο αρμόδιος εισαγγελέας περιόρισε το υλικό στην κατάθεση όσων έκαναν μηνύσεις, ενώ και ο φερόμενος ως κατηγορούμενος, δεν είχε κληθεί προηγουμένως να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου», είπε ο κ. Κούγιας.

Advertisement

«Σύμφωνα με έγγραφο που κατέθεσε ο εντολέας μου ζήτησε να εξεταστεί ως ύποπτος και να δώσει εξηγήσεις αφού προηγουμένως λάβει αντίγραφα των καταγγελιών. Οι πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο εντολέας μου θα πρέπει να αποσαφηνιστούν πλήρως (…) Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική», ανέφερε ο κ. Κούγιας περιγράφοντας ποιες είναι οι καταγγελίες, αλλά και ποια η στάση τους στις μηνύσεις.

«Ο εντολέας μου από ταξιδιωτικά έγγραφα αποδεικνύει πως ήταν στην Αίγυπτο την περίοδο για την οποία κατηγορείται» είπε επίσης μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: