Οι απίστευτες δικαιολογίες του δημάρχου Ξάνθης για το ξέφρενο καρναβαλίστικο πάρτι: Αυθόρμητη συμμετοχή, τους είπαμε ότι δεν είναι σωστό

Advertisement

Για αυθόρμητη συμμετοχή κάνει λόγο ο Δήμαρχος Ξάνθης αναφορικά με το καρναβαλίστικο πάρτι που στήθηκε χθες στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο Δήμαρχος Ξάνθης, Μανώλης Τσέπελης τόνισε ότι όλη την εβδομάδα υπάρχουν μουσικές από τα ηχεία στην πλατεία και υποστήριξε ότι μόλις παρατηρήθηκαν φαινόμενα συνωστισμού, οι δημοτικές αρχές ζήτησαν από τους πολίτες να απομακρυνθούν.

«Ήταν μια αυθόρμητη συμμετοχή. Όλη την βδομάδα κάναμε διαδικτυακές εκδηλώσεις για τον κόσμο για να κρατήσουμε λίγο την νότα του καρναβαλιού και να μην στερήσουμε την ψυχολογία της χαράς από την κοινωνία»

Advertisement

«Χθες το απόγευμα βάλαμε την μουσική 17.00 -20.00 που βάζουμε και κατά της 19.00 παρατηρήθηκε μια μεγάλη συμμετοχή νεολαίας και να στάματανε στην πλατεία. Αμέσως ο πρόεδρος με άλλους παράγοντες σταμάτησαν την μουσική και ανέφεραν ότι δεν είναι σωστό αυτό γιατί είχαν φέρει και ατομικά μεγάφωνα» τόνισε ο κ. Τσέπελης ενώ ερωτηθείς αναφορικά με το αν οι δημοτικές αρχές ήταν έτοιμες για να αντιμετωπίσουν τυχόν συνωστισμό των πολιτών σημείωσε:

«Ημασταν σε μια ετοιμότητα αν συμβεί αυτό αμέσως να σταματήσουμε και να διαλύσουμε τον κόσμο αλλά επειδή δεν υπήρχε κανένα μάζεμα αυθόρμητο», υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι στην πλειοψηφία τους ήταν νεαρά παιδιά 15- 17 που θέλανε να εκτονωθούν και πως αμέσως τελείωσε η υπόθεση.

Πηγή:iefimerida.gr

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: