Γλυκά Νερά: «Μπάμπη υπάρχει κάτι που θες να πεις;» – Πώς «έσπασε» ο πιλότος

Ο 32χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τουλάχιστον 6 ώρες, τελικά «έσπασε» και ομολόγησε τη δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά

Advertisement

Νέα στοιχεία έρχονται διαρκώς στη δημοσιότητα για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της.

Ο 32χρονος πιλότος που για παραπάνω από έναν μήνα προσπαθούσε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς από την εξιχνίαση της υπόθεσης της δολοφονίας της συζύγου του, «έσπασε» τελικά και ομολόγησε ότι εκείνος σκότωσε τη σύζυγό του.

Ο 32χρονος βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών για τουλάχιστον 6 ώρες, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τα νέα στοιχεία και δεδομένα που η Αστυνομία είχε πλέον στα χέρια της.

Advertisement

Όσα είχε μέχρι τότε πει στους αστυνομικούς ο πιλότος άρχισαν να καταρρέουν ένα προς ένα, μέχρι που τελικά ομολόγησε στις 21:30 τη δολοφονία της συζύγου του.

«Μπάμπη, υπάρχει κάτι που θες να μας πει τώρα;»

Προτού οι αστυνομικοί δείξουν στον πιλότο τα νέα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά, τον ρώτησαν: «Μπάμπη, υπάρχει τώρα κάτι που θες να μας πεις σχετικά με το τι έγινε εκείνο το βράδυ;».

Τότε, σύμφωνα με το OPEN TV, ο 32χρονος πιλότος άρχισε να μιλά για τη γνωριμία του με την Καρολάιν έως τα χρόνια που ξεκίνησαν οι καβγάδες.

Advertisement

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν. Υποστήριξε, μάλιστα, ότι δεν είχε προσχεδιάσει τη δολοφονία και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του.

Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος…

Γλυκά Νερά: «Προσπάθησα να της κλείσω το στόμα να μην μιλάει»

«Εκείνο το βράδυ, τσακωθήκαμε και πάλι. Τελευταία οι καβγάδες μας ήταν συχνοί. Συνήθως για ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας και για το παιδί. Μου είπε να σηκωθώ και να φύγω από το κρεβάτι. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση.

Λίγο πριν βάλει το παιδί στην κούνια, μου είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Θόλωσα. Και προσπάθησα όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι, να της κλείσω το στόμα, να μην τα λέει αυτά», ανέφερε ο 32χρονος στην ομολογία του.

Advertisement

«Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή σκέφτηκα το παιδί και τι θα γίνει αν πάω κι εγώ φυλακή και αποφάσισα να σκηνοθετήσω τη ληστεία. Το σκυλί, για να γίνω πιο πειστικός το κρέμασα από το λουρί του.

Την κάρτα από την κάμερα την έβγαλα και την πέταξα στην τουαλέτα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μετά δέθηκα πρόχειρα μόνος μου. Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ», πρόσθεσε στην ομολογία του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: