Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο», φώναζε ο 54χρονος που το είχε «σκάσει» από το Δαφνί [εικόνες]

Επίθεση με μαχαίρι στου Ζωγράφου: «Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο», φώναζε ο 54χρονος που το είχε «σκάσει» από το Δαφνί [εικόνες]
Advertisement

«Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω», φώναζε λίγα λέπτα μετά την αιματηρή επίθεση με μαχαίρι, ο 54χρονος που σκόρπισε τον τρόμο το πρωί της Τετάρτης στου Ζωγράφου, τραυματίζοντας τέσσερις ανθρώπους, ανάμεσα τους και έναν ανήλικο.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Λαϊκό νοσοκομείο όπου και νοσηλεύονται, ωστόσο κανένας δεν διατρέχει κάποιο σοβαρό κίνδυνο.

Ο άντρας βγήκε στον δρόμο και συγκεκριμένα στην οδό Κουσίδη, το πρωί της Τετάρτης και άρχισε να επιτίθεται στον κόσμο που περνούσε.

Advertisement

Μαχαίρωσε έναν περαστικό στα πλευρά και τα νεφρά κι έναν άλλο στο χέρι. Συνολικά τέσσερις άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις μαχαιριές του δράστη.

Μία γυναίκα η οποία βρισκόταν σε κομμωτήριο κοντά στο σημείο της επιθέσης αναφέρει για τον 17χρονο τραυματία:

«Ήρθε το παιδί να μας ζητήσει βοήθεια, τον βάλαμε να ξαπλώσει, έτρεχαν τα αίματα και ειδοποιήσαμε το ΕΚΑΒ».

Advertisement

Μετά την πρωτοφανή επίθεση σε αγνώστους στο δρόμο, ο άντρας ταμπουρώθηκε στο σπίτι του στην οδό Μακρυγιάννη και τηλεφώνησε στην αστυνομία.

«Ελάτε, έχω μαχαιρώσει κόσμο, θα αυτοκτονήσω» είπε ο δράστης όταν τηλεφώνησε στην Αστυνομία.

Ο δράστης του φρικτού περιστατικού – Το είχε σκάσει απ’ το Δαφνί

Πρόκειται για Ελληνα, 54 ετών, ο οποίος είναι χρήστης ναρκωτικών με ψυχολογικά προβλήματα. Οπως αναφέρεται, στις 12 Δεκεμβρίου του 2020 ο δράστης είχε διαφύγει από το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί όπου νοσηλευόταν.

Advertisement

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ εισέβαλαν στο σπίτι και τον βρήκαν να έχει κόψει τις φλέβες του.

Του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες για να σταματήσουν την αιμορραγία και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: