Δέσποινα Βανδή: «Δεν φεύγει απόψε άλλος ένας μα μια ολόκληρη ζωή», τραγούδησε χθες με κλειστά μάτια [βίντεο]

Advertisement

«Λοιπόν αγάπη μου αντίο, όπου και αν πας. Εγώ το σπίτι σου θα είμαι να γυρνάς», είναι οι στίχοι του τραγουδιού «Πέτρα» που ερμηνεύει η Δέσποινα Βανδή και βγήκε στον αέρα μόλις πριν από 3 μήνες.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαϊδή εκτίμησαν ως προφητικό το τραγούδι ή ακόμη και ο αποχαιρετισμός στον επί 18 χρόνια σύζυγο της και πατέρα των δύο παιδιών της.

Την Παρασκευή, η Δέσποινα Βανδή, ταξίδεψε στην Κύπρο, ανέβηκε στην πίστα και έδωσε τον καλύτερο της εαυτό.

Advertisement

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της στο τραγούδι που έγραψε τους στίχους ο Νίκος Μωραϊτής και τη μουσική ο μετρ του είδους, Γιώργος Θεοφάνους, αρκετοί πρόσεξαν την έντονα φορτισμένη ατμόσφαιρα.

Το στιγμιότυπο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ο Γιώργος Θεοφάνους, χωρίς σχόλιο. Το βίντεο λίγων δευτερολέπτων, δείχνει τη Δέσποινα Βανδή πάνω στη σκηνή, με κλειστά τα μάτια και με πάθος να ερμηνεύει τους στίχους «δεν φεύγει απόψε άλλος ένας, μα μια ολόκληρη ζωή».

Σημειώνεται πως η διάσημη τραγουδίστρια επισκέφτηκε την Κύπρο, καθώς ξεκίνησαν οι προγραμματισμένες της εμφανίσεις σε κέντρο του νησιού. Στο πλευρό της ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Advertisement

Ολόκληρο το τραγούδι:

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: