Φολέγανδρος: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο φίλος της 26χρονης που εντοπίστηκε νεκρή, απειλούσε να αυτοκτονήσει

Φολέγανδρος: Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ ο φίλος της 26χρονης που εντοπίστηκε νεκρή, απειλούσε να αυτοκτονήσει
Advertisement

Σε βραχώδη περιοχή στη Φολέγανδρο, βρέθηκε ζωντανός ο 30χρονος φίλος της άτυχης κοπέλας που βρέθηκε νεκρή σε θαλάσσια περιοχή του νησιού.

Η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του, καθώς στο σημείο που βρέθηκε η κοπέλα, εντοπίστηκε τσαντάκι με την ταυτότητά του, ενώ το αυτοκίνητο τους είχε πέσει σε χαντάκι σε βραχώδη περιοχή.

Τον 30χρονο αναγνώρισε κάτοικος της περιοχής ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Advertisement

Οι δύο της βρίσκονταν στο νησί εδώ και λίγες ημέρες στο νησί κάνοντας κάμπινγκ σε σκηνές καθώς δεν είχαν κάνει κράτηση σε κάποιο κατάλυμα.

Έγκλημα δείχνουν τα πρώτα στοιχεία, βρέθηκαν κηλίδες αίματος της 26χρονης

Τα νέα ευρήματα κάνουν τους Λιμενικούς να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα.

Στην παραλία που γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της.

Advertisement

Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η αδικοχαμένη κοπέλα.

Λιμενικοί και αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως η κοπέλα δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν τη σορό της, στη θάλασσα για να συσκοτίσουν τη δολοφονία που διέπραξαν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η άτυχη κοπέλα που ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, φέρεται να είχε θανατηφόρα πτώση στη θάλασσα αφότου το όχημά της κόλλησε σε σημείο κοντά στον γκρεμό.

Advertisement

Όπως προκύπτει από τα μέχρι στιγμής δεδομένα, το αυτοκίνητο βρέθηκε σε βραχώδη έκταση στον γκρεμό.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού βρέθηκε και το τσαντάκι του 30χρονου με προσωπικά του αντικείμενα.

Το Σάββατο, δύτες βούτηξαν στα νερά της περιοχής για να ελέγξουν τον βυθό μήπως ανακαλύψουν κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στις έρευνες.

Φολέγανδρος: Η μαρτυρία ιδιοκτήτριας εστιατορίου: «Θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό

Η 26χρονη και ο 30χρονος σύντροφός της, έκαναν κάμπινγκ στη Φολέγανδρο, όπως αναφέρει η Ιδιοκτήτρια ενός εστιατορίου, που τους εξυπηρετούσε. “Βρέθηκαν στη θάλασσα η κοπέλα και τα πράγματα του παιδιού, το κινητό του” δηλώνει στον ΑΝΤ1 και προσθέτει: «τρεις μέρες ήταν εδώ τα παιδιά, μόνο το πρωί όμως τους βλέπαμε, γενικά ήταν απομακρυσμένοι από εμάς και από τους ‘κάμπερς’, ήταν μόνοι τους δεν ήθελαν καμία επαφή. Το παλικάρι ήταν πολύ κλειστό, δεν μίλαγε. Η κοπέλα ήταν πολύ χαρούμενη, πολύ ευδιάθετη, πολύ… πολύ καλή, πανέμορφη».

Advertisement

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της γυναίκας, «αυτοί δεν πήγανε στην παραλία, είχαν παρκάρει στο πάνω μέρος, εκεί που παρκάρουν τα αμάξια. Τα πράγματά τους είναι εδώ (στο κάμπινγκ) και αυτού, αυτός είναι εξαφανισμένος, δεν τον βρίσκουμε πουθενά. Βρέθηκαν μόνο τα δικά του πράγματα, της κοπέλας ήταν στο αμάξι της».

Η ίδια περιγράφει ότι «αυτός ήθελε να περπατήσει όλο το βουνό, να εξερευνήσει όλο το βουνό. Η κοπέλα μου είπε… της λέω καθίστε λίγο να σας δω, να σας χαρώ…μου λέει θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: