Γλυκά Νερά: Η γειτόνισσα καταθέτει και ανατρέπει τα πάντα, “καταρρέουν” οι ισχυρισμοί του συζυγοκτόνου

Γλυκά Νερά: Η γειτόνισσα καταθέτει και ανατρέπει τα πάντα, “καταρρέουν” οι ισχυρισμοί του συζυγοκτόνου
Advertisement

Νέα κατάθεση έδωσε στον ανακριτή η γειτόνισσα της Καρολάιν, η οποία είχε συνομιλία με την 20χρονη λίγες ώρες πριν τη δολοφονία από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου, μέσα στη μεζονέτα.

Όπως ανέφερε το STAR, η γειτόνισσα ισχυρίστηκε πως η Καρολάιν δεν έδειχνε να έχει τσακωθεί με τον άντρα της, όπως εκείνος ισχυρίστηκε.

Advertisement

Η ίδια είχε συνομιλία με την Καρολάιν στο Viber, για πάνω από μία ώρα, κυρίως για ζώα και η 20χρονη μητέρα φαινόταν να είχε διάθεση για κουβέντα.

Η συνομιλία της Καρολάιν με τη γειτόνισσά της πριν τη δολοφονία της στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά

«Η διάρκεια της συνομιλίας και η όρεξη που είχε η Καρολάιν για συνομιλία, μου έκανε εντύπωση, γιατί συνήθως ούσα επιφορτισμένη με τη φροντίδα του παιδιού, δεν ήταν σε θέση να έχει συνομιλίες τέτοιας διάρκειας μαζί μου» υπογράμμισε η γειτόνισσα.

Advertisement

Και συμπλήρωσε πως σταμάτησε η συνομιλία με δική της πρωτοβουλία και στις 11 το βράδυ και για την επόμενη μισή ώρα, έβλεπε την Καρολάιν από το παράθυρο της κουζίνας να βρίσκεται στη δική της κουζίνα.

«Της έκανα νόημα αν ήταν όλα καλά με αυτό που της είπα να κάνει, δηλαδή να καθαρίσει με χλωρίνη την αμμολεκάνη των γατιών και τότε εκείνη μου έδειξε τη χλωρίνη που κρατούσε στα χέρια της» επεσήμανε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: