Η Αθηναΐς Νέγκα δείχνει τα σημάδια στο σώμα της – «Τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα. Δεν κολλάει, δεν πονάει…»

Advertisement

«Τώρα μπορώ να μιλάω πιο άνετα. Δεν κολλάει, δεν πονάει…», αναφέρει η γνωστή δημοσιογράφος, δείχνοντας τα σημάδια στο σώμα της.

Η Αθηναΐς έχει λεύκη και δείχνει τα σημάδια στο σώμα της στέλνοντας σε όλους μας ένα ηχηρό μήνυμα! Η δημοσιογράφος πόσταρε φωτογραφία της στο instagram δείχνοντας τα σημάδια της από τη λεύκη και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει…

Αυτή τη φορά σχολίασε τη φωτογραφία της και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα στους διαδικτυακούς φίλους της στο instagram!

Advertisement

Συγκεκριμένα η Αθηναΐς έγραψε : «Κατά καιρούς ανεβάζω κάτι για τη λεύκη, όχι για να την πουλήσω καθως είναι αρκετά κοινή αλλά μάλλον για να θυμίσω στον εαυτό μου πως οι καιροί άλλαξαν και τώρα μπορω να μιλάω πιο άνετα για αυτή .

Η λεύκη δεν κολλάει, δεν πονάει αλλά δεν νιώθουν ιδιαίτερα καλά όσοι «υποφέρουν» από αυτήν κι αυτή η μόνιμη αίσθηση πως έχουν κάτι περίεργο επάνω τους ,μπορεί να τους κάνει εσωστρεφείς και κάπως περίεργους στα μάτια των άλλων.

Μια σειρά ταινιών της Στέγης του Ιδρύματος Ωναση αφηγούνται καλύτερα τις πτυχές του Body Shaming, στο πλαίσιο του Society Uncensored, στο YouTube και είναι η αφορμή για το σημερινό post. #vitiligo #vitiligoawareness»!

Advertisement

H Αθηναΐς δεν πρόλαβε να δημοσιεύσει τη φωτογραφία της και τα like έπεσαν βροχή, ενώ τα σχόλια είναι αμέτρητα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: