«Δωρίζουμε το μισό ποσό του Μαρινάκη στους πυρόπληκτους» -Η κίνηση ανθρωπιάς από την «ασημένια» εθνική πόλο

«Δωρίζουμε το μισό ποσό του Μαρινάκη στους πυρόπληκτους» -Η κίνηση ανθρωπιάς από την «ασημένια» εθνική πόλο
Advertisement

Εθνική πόλο: Κίνηση ανθρωπιάς από τους «ασημένιους» πολίστες της Εθνικής μας, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν το μισό ποσό του πριμ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη (για την επιτυχία τους στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο) στους πυρόπληκτους.

Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο! Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπήρξε, οι Έλληνες διεθνείς αποφάσισαν να δοθεί στους πυρόπληκτους το μισό ποσό (100.000€) από το πριμ που ανακοίνωσε πως θα τους δώσει ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, για την επιτυχία τους στο Τόκιο.

Η ανακοίνωση στο Facebook:

«Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δήλωσε τα εξής:

Advertisement

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κύριο Μαρινάκη μέσα από την καρδιά μας για την τόσο γενναιόδωρη κίνηση του και με αίσθημα ευθύνης και αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνά η χώρα μας, θεωρούμε χρέος μας βοηθήσουμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δωρίζοντας το μισό ποσό στους πυρόπληκτους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους Έλληνες για τη στήριξη που λάβαμε όλες αυτές τις ημέρες και ελπίζουμε να τους κάναμε υπερήφανους.»

Εκ μέρους της Εθνικής ομάδας πόλο, ο αρχηγός της Γιάννης Φουντούλης, με αφορμή το πριμ που έδωσε στους παίκτες ο κ….

Posted by Hellenic Olympic Committee on Sunday, August 8, 2021

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: