«Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει»: Η ιστορία πίσω από την εικόνα με το κοριτσάκι που συγκίνησε την Ελλάδα

«Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει»: Η ιστορία πίσω από την εικόνα με το κοριτσάκι που συγκίνησε την Ελλάδα
Advertisement

Μία από τις φωτογραφίες που έχουν γίνει viral από την καταστροφική πυρκαγιά στην Εύβοια είναι η εικόνα της μικρής Βαλεντίνας, από την κάμερα του Γιώργου Μουτάφη, που κοιτάζει στενοχωρημένη και κλαμένη τον τόπο της να καίγεται.

Η φωτογραφία του Γιώργου Μουτάφη απεικονίζει ένα μικρό κορίτσι να βγάζει το κεφάλι έξω απ’ το παράθυρο του αυτοκινήτου και να κλαίει με φόντο την πύρινη λαίλαπα. Όπως ήταν αναμενόμενο η συγκεκριμένη φωτογραφία συγκίνησε ολόκληρη την Ελλάδα.

Advertisement

Πριν λίγες ώρες, ο φωτορεπόρτερ δημοσίευσε στο facebook ακόμη μία φωτογραφία από το μέτωπο της πυρκαγιάς όπου απεικονίζεται ένας συνάδελφός του, ο οποίος προσπαθεί να ηρεμήσει τη μικρή Βαλεντίνα.

Ο ίδιος μάλιστα μέσω της ανάρτησής του διηγήθηκε την ιστορία που κρύβεται πίσω από την εμβληματική του φωτογραφία.

Η ιστορία πίσω από την εικόνα με το κοριτσάκι που συγκίνησε την Ελλάδα

«Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει. H μικρή Βαλεντίνα κλαίει καθώς περιμένει να γυρίσει ο πατέρας της που έμεινε πίσω για να σώσει το σπίτι τους από την φωτιά.

Advertisement

Η μητέρα της σε κατάσταση σοκ επιχείρησε να επιστρέψει και να μπεί μέσα στην φωτιά για να δει αν είναι καλά ο άντρας της αλλά την σταματήσαμε.

Σαν από μηχανής θεός ο συνάδελφος Nikos Christofakis έβγαλε απο το αυτοκίνητό του ένα μικρό παιχνίδι με σούπερ ήρωες και το χάρισε στο παιδί. Μόνο αν είσαι γονιός ξέρεις πώς να σταματήσεις το κλάμα ενός παιδιού!».

Η Βαλεντίνα σταμάτησε να κλαίει.H μικρή Βαλεντίνα κλαίει καθώς περιμένει να γυρίσει ο πατέρας της που έμεινε πίσω για…

Posted by Giorgos Moutafis on Tuesday, August 10, 2021

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: