“Παραλήρημα” Ιωάννας Τούνη: Τα άλλαξε όλα μετά τον σάλο – «Έρχονται δίπλα μου για να πάρουν φήμη και χρήματα»

“Παραλήρημα” Ιωάννας Τούνη: Τα άλλαξε όλα μετά τον σάλο – «Έρχονται δίπλα μου για να πάρουν φήμη και χρήματα»
Advertisement

Η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στο instagram, μετά από αποχή λίγων ημερών, σεβόμενη την καταστροφή που βιώνει η χώρα μας από τις πυρκαγιές των τελευταίων ημερών και φαίνεται αλλαγμένη, μετά τον σάλο με τη δήλωσή της στους Παξούς.

Αρκετά χρόνια τώρα, η Ιωάννα Τούνη μονοπωλεί το ενδιαφέρον και δεν έχει εξαφανιστεί ούτε μια μέρα από το instagram, με τον προσωπικό της λογαριασμό να μην είναι μόνο επαγγελματικού χαρακτήρα, καθώς τον χρησιμοποιεί για να μοιράζεται την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Advertisement

Γιατί επέλεξε να απέχει η Ιωάννα Τούνη από το instagram

Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες είχε σταματήσει να κάνει αναρτήσεις και όλα ξεκίνησαν από το Σαββατοκύριακο που ταξίδεψε στους Παξούς, συνοδευόμενη από τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου και φίλους της και έκανε ένα σχόλιο για τους εργαζόμενους στα μαγαζιά εκεί, το οποίο ήταν αρκετό για να ξεσπάσει ένα κύμα αντιδράσεων στο twitter με καταιγισμό σχολίων και ένα κίνημα unfollow Τούνη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η infuencer έχασε παραπάνω από 20.000 ακολούθους μέσα σε λίγες ώρες και μέχρι και σήμερα συνεχίζει να χάνει.

Ακολούθησαν οι καταστροφικές φωτιές στην Ελλάδα, οι οποίες στάθηκαν αφορμή για όλους να σταματήσουν να κάνουν άσχετες αναρτήσεις στο διαδίκτυο και να γίνονται μόνο αναρτήσεις που αφορούσαν και μπορούσαν να βοηθήσουν τους πυρόπληκτους, με αποτέλεσμα η Ιωάννα Τούνη να σιωπήσει.

Advertisement

Σήμερα, Τετάρτη, όμως, επανήλθε με νέες αναρτήσεις στο instagram και έδωσε τις δικές της “εξηγήσεις” για τον λόγο που χάθηκε, αλλά και το πως πέρασε την ημέρα των γενεθλίων της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Τούνη δεν έχασε μόνο χιλιάδες ακολούθους, αλλά και εταιρείες, οι οποίες δεν ενστερνίστηκαν τις δηλώσεις της για τους Παξούς και θεώρησαν πως δεν θέλουν να εμπλέκεται το όνομά τους με αυτά τα πρότυπα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: