Την μαχαίρωσαν και την πέταξαν στη λίμνη: Μυστήριο με έγκυο 19 ετών που βρέθηκε να επιπλέει στο νερό

Την μαχαίρωσαν και την πέταξαν στη λίμνη: Μυστήριο με έγκυο 19 ετών που βρέθηκε να επιπλέει στο νερό
Advertisement

Μυστήριο με έγκυο 19 ετών, που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη Μίσιγκαν, καθώς είχε μαχαιρωθεί μέχρι θανάτου, προκαλώντας πονοκέφαλο τις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση.

Πρόκειται για μια 19χρονη γυναίκα από το Σικάγο, το όνομα της οποίας ήταν Yarianna Wheeler και βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μεταξύ έξι και εννέα μηνών, σύμφωνα με τις Αρχές.

Οι αρχές έκαναν λόγο για «αιχμηρή δύναμη» που χρησιμοποιήθηκε στο κορμί της και υπογράμμισαν ότι ο θάνατος εξετάζεται ως ανθρωποκτονία, ενώ πρόκειται να ανακοινωθεί η νεκροψία, η οποία θα καθορίσει ακριβώς την αιτία θανάτου της Wheeler και θα ρίξει φως στο μυστήριο.

Advertisement

Η ανακοίνωση της αστυνομίας έγινε μια εβδομάδα μετά τον εντοπισμό της γυναίκας να επιπλέει στο νερό, όπου πρέπει να βρισκόταν για 7 με 12 ημέρες.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε από έναν ψαρά στη λίμνη, στις 15 Αυγούστου, ο οποίος αμέσως κάλεσε τις Αρχές και στις 20 Αυγούστου, το γραφείο του σερίφη έδωσε στη δημοσιότητα ένα σκίτσο με την εικόνα που πιθανότατα είχε το θύμα προτού βρεθεί νεκρή.

**UPDATE: Lake Michigan Jane Doe Identified** On August 27, 2021, a Lake County Coroner’s Office Forensic Odontologist…

Posted by Lake County IL Sheriff's Office on Saturday, August 28, 2021

Μετά από αρκετές πληροφορίες που έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα, μία από τις οποίες οδήγησε στην Wheeler, καθώς κάμερα ασφαλείας την είχε καταγράψει να μπαίνει σε ένα κατάστημα την τελευταία ημέρα που κάποιος την είδε ζωντανή, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία.

Advertisement

«Όταν είδαν την εικόνα, ήξεραν ότι ήταν στον σωστό δρόμο. Από εκεί και πέρα, κατάφεραν να βρουν αρχεία, τα οποία οδήγησαν στην ταυτοποίηση», επεσήμανε ο αστυνομικός Christopher Covelli στο ABC 7..

Παρά το γεγονός ότι η 19χρονη ταυτοποιήθηκε, οι αστυνομικοί ζητούν οποιαδήποτε πληροφορίες που μπορεί να δώσουν κάποιες απαντήσεις για το μυστήριο του θανάτου της 19χρονης.

Λίγες ώρες μετά τον εντοπισμό της σορού της, ελικόπτερο της αμερικανικής ακτοφυλακής βρήκε τη σορό ενός άντρα, του 49χρονου Martin Mendoza, επίσης να επιπλέει στη λίμνη. Ο άνδρας φαίνεται να έχει πνιγεί και τα δύο περιστατικά να μην σχετίζονται μεταξύ τους.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: