Mad Clip: Όσα αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τα χαμένα αντικείμενα του τράπερ – Στην Τροχαία ο πατέρας του

Mad Clip: Όσα αναφέρει το έγγραφο του ΕΚΑΒ για τα χαμένα αντικείμενα του τράπερ – Στην Τροχαία ο πατέρας του
Advertisement

Μία εβδομάδα μετά το τραγικό ατύχημα που κόστισε τη ζωή στον διάσημο τράπερ Mad Clip, οι αρχές ψάχνουν ακόμα κάποια στοιχεία για το πώς συνέβη.

Επτά ημέρες έχουν περάσει από το τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή του Mad Clip και μέχρι και μέχρι σήμερα δεν έχουν βρεθεί δύο προσωπικά αντικείμενα, ο σταυρός μεγάλης αξίας και το κινητό του.

Advertisement

Mad Clip: Κλάπηκαν ο σταυρός και το κινητό του τράπερ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του T-live, η σορός του τράπερ μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Το έγγραφο που έφερε στο φως η εκπομπή περιγράφει τι παραδόθηκε από τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ στο νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου.

Όπως θα δεις, παραδόθηκε ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο, ένα ασημένιο ρολόι, ένα βραχιόλι-μπρασελέ και μία ζώνη Louis Vuitton. Ο σταυρός και το κινητό του Mad Clip δεν ήταν ανάμεσα σε αυτά.

«Ο σταυρός έχει κλαπεί. Δεν τον φόραγε, να πεις ότι χάθηκε κατά τη διαδρομή; Αφού τον φόραγε στον γάμο, εκλάπη. Τον είδα στο φέρετρο και στο πρόσωπο δεν είχε πάθε τίποτα. Ούτε το κεφάλι. Είχε χτυπήσει στα πλευρά και στις πλάτες, εκεί είχε πάθει τη ζημιά» είπε στο T-live ο παππούς του.

Advertisement

«Μου είπε ο γιος μου ότι θα πάει στον διοικητή και ότι έχει ορίσει τον Μαδιά ως πραγματογνώμονα. Εγώ είμαι 83 ετών και δε ξέρω να λέω παραμύθια. Τον παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγε ο τηλεφωνητής να αφήσω μήνυμα. Κι εγώ έλεγα “Παναγιώτη είσαι σκοτωμένος και το τηλέφωνο λειτουργεί; Αυτός που πήρε το κινητό, πήρε και το σταυρό» κατέληξε ο παππούς του.

Μαρτυρίες ανθρώπων λένε ότι αμέσως μετά το δυστύχημα μαζεύτηκε πολύς κόσμος στο σημείο, οπότε όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.

Το πρωί της Πέμπτης, ο πατέρας του Mad Clip επισκέφθηκε το τμήμα Τροχαίας Νοτιανατολικής Αττικής στη Γλυφάδα, προκειμένου να ορίσει επίσημα ως πραγματογνώμονα του τροχαίου τον κ. Παναγιώτη Μαδιά.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: