4χρονη νεκρή μέσα σε λίγες ώρες από κoρoνοϊό, κόλλησε από την μητέρα της που ήταν αντιεμβολιάστρια

4χρονη νεκρή μέσα σε λίγες ώρες από κoρoνοϊό, κόλλησε από την μητέρα της που ήταν αντιεμβολιάστρια
Advertisement

Ανεμβολίαστη μητέρα κόλλησε κορονοϊό την 4χρονη κόρη της και άφησε την τελευταία της πνοή, ύστερα από επιπλοκές που παρουσίασε, στο Τέξας των ΗΠΑ.

Η επιδείνωση της κατάστασής της 4χρονης, από την στιγμή που εκδηλώθηκε το πρώτο σύμπτωμα, ήταν ραγδαία.

Advertisement

Συγκεκριμένα, η μικρή Kali Cook, δεν κατάφερε να φτάσει ποτέ στο νοσοκομείο, αφού πέθανε από επιπλοκές του κορονοϊού στον ύπνο της, μόλις πέντε ώρες μετά τον πρώτο πυρετό.

Την προηγούμενη μέρα, η ανεμβολίαστη μητέρα της βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Μέχρι τότε, ο αδελφός της άτυχης 4χρονης και η 5 μηνών αδελφή της είχαν μολυνθεί επίσης, όπως αναφέρει η Houston Chronicle.

Η μικρή Kali είναι το πρώτο παιδί κάτω των 10 ετών που πέθανε από κορονοϊό στην κομητεία Galveston, με τους υγειονομικούς να επιβεβαιώνουν τον θάνατο το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης.

Advertisement

Ο αιφνίδιος θάνατός του μικρού κοριτσιού αναδεικνύει τους κινδύνους της μετάλλαξης Δέλτα, που μολύνει τα μικρά παιδιά, με ανησυχητικούς ρυθμούς, αναφέρει η ίδια πηγή.

Μετανιωμένη η ανεμβολίαστη μητέρα

Η μητέρα της 4χρονης, Karra Harwood, μίλησε συντετριμμένη στη Houston Chronicle, υπογραμμίζοντας «η Kali ήταν εντελώς καλά και μετά… έφυγε. Την πήρε τόσο γρήγορα» και πρόσθεσε πως η ίδια είχε βρεθεί θετική στον κορονοϊό την προηγούμενη μέρα και μαζί με τον σύντροφό της έμειναν σπίτι σε καραντίνα.

Παράλληλα, η ανεμβολίαστη μητέρα επεσήμανε ότι το ζευγάρι ήταν αντίθετο στο εμβόλιο κατά του κορονοϊού και πλέον δηλώνει μετανιωμένη. «Ήμουν ένας από τους ανθρώπους που ήταν αντιεμβολιαστές, ήμουν εναντίον του. Τώρα εύχομαι να μην ήμουν ποτέ», σημείωσε.

Advertisement

Στην κομητεία Galveston, από την περασμένη Τετάρτη, 321 παιδιά με κορονοϊό νοσηλεύτηκαν σε εθνικό επίπεδο, δύο από αυτά στην περιοχή του Galveston.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: