«Τρώγαμε ξύλο και το βουλώναμε»: Το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά

«Τρώγαμε ξύλο και το βουλώναμε»: Το ξέσπασμα της Ρούλας Κορομηλά
Advertisement

Η Ρούλα Κορομηλά έγραψε τη δική της ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, τόσο με τον “Πρωινό Καφέ”, όσο και με τα βραδινά σόου που παρουσίαζε.

Η Ρούλα Κορομηλά στο στόχαστρο των τηλεκριτικών

Η παρουσιάστρια έχει δεχτεί τις πιο αυστηρές κριτικές από τους τηλεκριτικούς της εποχής, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για τους τηλεκριτικούς που πάντα έβρισκαν κάτι για να τη φιλοξενήσουν στις στήλες τους.

Advertisement

Όσον αφορά τη σχέση της με το τηλεοπτικό κοινό, εκείνο τη λάτρεψε και εκείνη φρόντιζε να σέβεται τους τηλεθεατές και να κάνει με αγάπη και μεράκι αυτό που ήξερε καλά, να δημιουργεί ψυχαγωγικές εκπομπές στην τηλεόραση.

Η ανάρτηση της Ρούλας Κορομηλά

Σήμερα, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram, η Ρούλα Κορομηλά αναφέρθηκε στις διαφορές του τότε με το σήμερα, επισημαίνοντας «Έχασε πια την αξία της η τηλεκριτική. Παλαιότερα σκιαζόμασταν, κλαίγαμε, χτυπιόμαστε, για όσα μας έσερναν.

Κοινώς: Τους τρέμαμε. Τρώγαμε ξύλο και το βουλώναμε. Τώρα κολλητοί άπαντες! Παρεάκια ταξιδάκια, δείπνα, μυστικές συναντήσεις, σπόιλερς, χρυσόσκονη κατά το δοκούν. Άτιμο γυαλί εσύ φταις. Φταις. Υ.Γ. Κάτι δικά μου».

Advertisement

Μυστήριο παραμένει σε ποιον ή σε ποιους αναφέρεται η Ρούλα Κορομηλά, αφού δεν έδωσε περαιτέρω διευκρινίσεις.

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: