Η καρδιά τα πηγαίνει: Τα 3 ζώδια που θα τα ρίσκαραν όλα για έναν έρωτα

Advertisement

Στη σημερινή εποχή, όπου όλα περνούν από φίλτρα και δύσκολα μπαίνει κάποιος σε ερωτικές περιπέτειες, υπάρχουν κάποια ζώδια που θα ρίσκαραν τα πάντα για έναν έρωτα και να μην το σκεφτούν δεύτερη φορά.

Αγαπούν, ερωτεύονται και παθιάζονται και μάλιστα, κάποιες φορές δεν βλέπουν καθαρά ή ότι μπορεί να βγουν χαμένα, αλλά ενεργούν με βάση το συναίσθημα και την καρδιά τους. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά τα ζώδια!

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι ο Κριός είναι ο βασιλιάς της γενναιότητας στο κομμάτι αυτό. Είναι παρορμητικός, θερμόαιμος και απόλυτα παθιασμένος.

Ρίχνεται στην «μάχη», χωρίς δεύτερη σκέψη και τα δίνει όλα για τον άνθρωπο που αγαπά.

Δεν σκέφτεται απώλειες, ούτε συνέπειες. Θέλει μόνο να πετύχει τον σκοπό του. Ο Κριός δεν φοβάται το αύριο. Σκέφτεται μόνο το τώρα και το πώς θα μπορέσει να είναι με το πρόσωπο που εκείνος θέλει.

Advertisement

ΛΕΩΝ

Ο Λέοντας είναι ένα από τα πιο γενναία ζώδια που μπορείς να συναντήσεις. Είναι επίσης γενναιόδωρος σε όσους αγαπά και υπερπροστατευτικός.

Θα μπει «ασπίδα» για τον άνθρωπό του, θα τον προστατέψει και θα του παρέχει κάθε ασφάλεια. Δεν υπάρχει τίποτα που να τον κάνει να κάνει πίσω όταν πρόκειται για θέματα αγάπης, έρωτα και καρδιάς.

Για το άτομο που ο ίδιος έχει επιλέξει στην ζωή του, θα δώσει τα πάντα και δεν θα το σκεφτεί δεύτερη φορά.

Advertisement

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Όταν ο Σκορπιός αγαπά, αγαπά ως το θάνατο. Και δεν υπερβάλλουμε. Είναι το ζώδιο που μπορεί να αισθανθεί τα πιο έντονα και βαθιά συναισθήματα και για τον άνθρωπο που έχει στο πλευρό του, θα μπορούσε να κάνει τα πάντα.

Δεν θα δίσταζε μπροστά σε τίποτα και δεν θα φοβόταν κανέναν κίνδυνο. Θα γινόταν ασπίδα για το ταίρι του και θα δεχόταν εκείνος όλα τα βέλη. Και θα το έκανε με χαμόγελο. Όταν ο Σκορπιός βρει αυτό που λέμε τον/την έναν/μία τότε δεν τον/την αφήνει να φύγει ποτέ και φυσικά δεν επιτρέπει να πάθει κάτι κακό.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: