Έξαλλος ο Άκης Τσελέντης: «Αίσχος, πρέπει να απαιτήσουμε να ξανά μπουν. Εδώ είναι Ελλάδα όχι Μωαμεθανιστάν»

Advertisement

Σε μία οργισμένη ανάρτηση προχώρησε πριν από λίγη ώρα ο καθηγητής Άκης Τσελέντης, κάνοντας λόγο πως έχουν αφαιρεθεί τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας.

Ο Άκης Τσελέντης χαρακτηριστικά έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό:

Advertisement

«Αἰδώς Ἀργεῖοι. Μήπως πρέπει να μας βάλουν και ένα χαλάκι να προσευχόμαστε κοιτώντας προς τη Μέκκα;» Με έκπληξη διαπίστωσα ότι έχουν βγάλει τα εικονίσματα από τα δωμάτια νοσηλείας.

Και αυτό δε συνέβαινε στο δωμάτιο της μητέρας μου αλλά σε όλα. Το τσέκαρα και μου είπαν «άνωθεν εντολή» για να μην προσβάλουμε τους αλλόθρησκους.

Αυτό είναι ένα μεγάλο αίσχος και πρέπει να απαιτήσουμε να ξανάμπουν εδώ είναι Ελλάδα και όχι Μωαμεθανιστάν. Εμείς οι χριστιανοί ορθόδοξοι Έλληνες θα πολεμήσουμε αν χρειαστεί και και μόνο εμείς.

Advertisement

Κάπου με ενοχλεί αυτός ο δήθεν πολύ πολιτισμός όπου το ανώμαλο γίνεται ομαλό και τα θρησκευτικά μας σύμβολα καταργούνται.

Κάποιοι θα μας αποκαλέσουν ρατσιστές μπορεί και να με αποκλείσουν πάλι από το facebook οι γνωστές κλίκες των ΜΚΟ. Δεν έχω τίποτα με τους μετανάστες απλώς δεν δέχομαι να μου καταργούν τα θρησκευτικά σύμβολα οι δήθεν προοδευτικοί».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: