Θα «φτύσεις αίμα» για να χωρίσεις από αυτά τα 4 ζώδια

Κάνουν τα πάντα για να αποτρέψουν τον χωρισμό κι ακόμα κι όταν αυτός επέλθει, ένας θεός ξέρει πώς το διαχειρίζονται

Θα «φτύσεις αίμα» για να χωρίσεις από αυτά τα 4 ζώδια
Advertisement

Ακόμα κι αν πονάνε κι υποφέρουν μέσα στη σχέση, θα κάτσουν και θα υπομείνουν ή θα παλέψουν το όλο θέμα όπως μπορούν για να δώσουν μια λύση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άπαξ και φτιάξει μια σχέση ο Καρκίνος, έχει φτιάξει ένα σπιτικό για την καρδιά του. Δε θέλει να το δει να διαλύεται και θα κάνει και τα στραβά μάτια αν χρειαστεί, αρκεί να μην ζήσει τον χωρισμό.

Advertisement

Είναι από τα ζώδια που ζουν μέσα από την σχέση, για την σχέση. Μην περιμένεις τον χωρισμό από Καρκίνο να είναι εύκολος: δε θα σε αφήσει να φύγεις με τίποτα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επειδή ακριβώς θα κάνει πολλά τσεκαρίσματα πριν μπει σε σχέση και θα τεστάρει τα νερά πολύ καλά, θα προσπαθήσει με νύχια και με δόντια να συγκρατήσει τη σχέση για να μην δει να καταρρέει ο κόσμος της όλος.

Διότι ναι η αγαπημένη μας Παρθένος είναι πολυ σωστή και δοτική στις σχέσεις της και τις βλέπει σαν μια φωλιά. Επομένως δεν θα σε αφήσει να φύγεις εύκολα

Advertisement

ΙΧΘΥΣ

Ενα θα σου πω: Από τον Ιχθύ δεν χωρίζεις ποτέ. Ακόμα και να χωρίσεις, θα σου συμπεριφέρεται σαν να μην έχετε χωρίσει, κι όταν πια περάσει πολύς καιρός και κυλήσουν τα πράγματα, τότε θα καταλάβεις ότι δεν μπορείς να τον βγάλεις από τη ζωή ή να τον διαγράψεις ΠΟΤΕ.

Και ναι, είναι σχεσάκιας και για αυτό το λόγο κάνει ό,τι μπορεί για να μην φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

ΖΥΓΟΣ

Από τα καλύτερα ζώδια για σχέση ο Ζυγός επιθυμεί σφόδρα να μην βιώσει ποτέ το τέλος της διότι χτίζει τη ζωή του γύρω από αυτήν.

Advertisement

Είναι αρκετά εύστροφος όμως και καταλαβαίνει πότε το πράγμα έχει στραβώσει, όμως θα δώσει πολλές ευκαιρίες, ενώ ταυτόχρονα ξέρει και μπορεί να κάνει υποχωρήσεις.

Δυστυχώς, την καλή του πρόθεση θα την εκμεταλευτούν πολλοί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: