«Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς»: Ο χαμένος υπάλληλος της ΕΥΠ και το περίεργο τροχαίο που ξεσκέπασε η Νικολούλη

«Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς»: Ο χαμένος υπάλληλος της ΕΥΠ και το περίεργο τροχαίο που ξεσκέπασε η Νικολούλη
Advertisement

Στο στόχαστρο της Αγγελικής Νικολούλη βρέθηκε η εξαφάνιση του 50χρονου άνδρα που εργαζόταν στην ΕΥΠ και αγνοείται από το Μάρτιο του 2021.

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την περίεργη εξαφάνιση ενός άνδρα που εργαζόταν στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για πάνω από δεκαπέντε χρόνια σε νευραλγικό πόστο.

Advertisement

Ο Νώντας Τόλης εξαφανίστηκε στις 20 Μαρτίου από το σπίτι του στο Μεταξουργείο με περίεργο τρόπο. Τα αναπάντητα ερωτήματα πολλά και το κουβάρι του μυστηρίου, μπλεγμένο.

Ο 50χρονος άνδρας με σπουδές στη Γιουγκοσλαβία, χαρακτηρίζεται ως ένα άτομο αγαπητό και δραστήριο. Προσλήφθηκε στην ΕΥΠ αρχές του 2000 σαν μεταφραστής.

Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα που του συνέβη πέντε περίπου χρόνια πριν, έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή του.

Advertisement

«Ήρθαν εδώ και τον έψαχναν από την ΕΥΠ»

Το «Τούνελ» βρέθηκε στην γειτονιά του αγνοούμενου. Εκεί μίλησε με γείτονες για τη μυστηριώδη εξαφάνιση του άνδρα, που μετρά οχτώ περίπου μήνες.

«Από τον Μάρτιο έχω να τον δω, έχει χαθεί τελείως. Ήρθαν πολλές φορές εδώ από την δουλειά του, από την ΕΥΠ όπως είπαν, για να τον αναζητήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα», ανέφερε ένας γείτονας.

«Ήξερα ότι είναι σε αυτή τη δουλειά και δεν ήθελα να μπω στα χωράφια του. Δεν τον ρωτούσα ποτέ και τίποτα, αλλά ούτε κι αυτός θα έπιανε κουβέντα σχετικά με αυτό το θέμα», κατέληξε.

Advertisement

Το περιστατικό που τον σόκαρε και η άγνωστη γυναίκα

Ο ξάδελφος του αγνοούμενου από την πλευρά του πατέρα του, μίλησε στο «Τούνελ» από το Μεταξουργείο, τη γειτονιά στην οποία διέμενε και χάθηκε.

«Εργαζόταν στην ΕΥΠ απ’ όταν γύρισε από τη Γιουγκοσλαβία, λόγω της γλώσσας που ήξερε. Είχε κάνει τα χαρτιά του και είχε πετύχει. Μπήκε στην υπηρεσία και κατείχε μία πολύ καλή θέση. Ήταν αρκετά ικανοποιημένος με τη δουλειά του, μέχρι που μεσολάβησε ένα περιστατικό που τον σημάδεψε και από τότε, άλλαξε.

Ο Νώντας είχε ένα τροχαίο, δεν ξέρουμε όμως παραπάνω λεπτομέρειες. Ποτέ δε μας είπε τι ακριβώς συνέβη σ’ αυτό το ατύχημα. Μετά ζήτησε και μεταφέρθηκε σε άλλο τμήμα, σε μία θέση με λιγότερες ευθύνες», είπε χαρακτηριστικά.

Advertisement

Ο ίδιος αναφέρθηκε και σε μία φίλη του αγνοούμενου από την ΕΥΠ, που συνήθιζαν να κάνουν παρέα.

«Έχω την πληροφορία ότι έβγαινε με μία κοπέλα από τη δουλειά του, αλλά δεν έχω παραπάνω στοιχεία. Δε θυμάμαι το όνομά της, αλλά εάν παρακολουθεί, ας επικοινωνήσει η ίδια, γιατί μπορεί να ξέρει κάτι και να μας βοηθήσει στην έρευνα», κατέληξε.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: