Εύα Μπουντούρη: Οι προληπτικές εξετάσεις, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η σκληρή μάχη

Εύα Μπουντούρη: Οι προληπτικές εξετάσεις, το σοβαρό πρόβλημα υγείας και η σκληρή μάχη
Advertisement

Η «φωνή» του «Εν Λευκώ», Εύα Μπουντούρη έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 40 ετών, βυθίζοντας σε θλίψη οικεία της πρόσωπα.

Η γνωστή ραδιοφωνική παραγωγός που μας κρατούσε καθημερινά συντροφιά τα μεσημέρια, είχε υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση, η οποία δεν ήταν επιτυχής.

Advertisement

Ειδικότερα, πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια είχε πραγματοποιήσει μια σειρά από εξετάσεις για τον θυρεοειδή της, μετά από ένα πρόβλημα υγεία που της παρουσιάστηκε.

Σε αυτές τις εξετάσεις οι γιατροί διέγνωσαν ότι η μουσική παραγωγός είχε ανεύρυσμα στον εγκέφαλο. Η 40χρονη υποβλήθηκε στην επέμβαση, η οποία δεν είχε θετική έκβαση, καθώς έπεσε σε κώμα για τρεις εβδομάδες, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, σκορπίζοντας θλίψη σε όσους τη γνώριζαν.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός αποχαιρέτησε την Εύα Μπουντούρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του:

Advertisement

«Ο En Lefko 87,7 και η οικογένεια της Frontstage Entertainment αποχαιρετούν την Εύα Μπουντούρη. Με μεγάλη μας λύπη, μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της αγαπημένης φίλης και συνεργάτιδας Εύας Μπουντούρη.

Οι σκέψεις μας και η αγάπη μας βρίσκονται δίπλα στην οικογένεια και στους δικούς της ανθρώπους. Αληθινή, μοναδική, φωτεινή και πάντα αξιαγάπητη – έτσι θα τη θυμόμαστε».

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: