Σταμάτης Γαρδέλης: «Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, αλλά αυτοί που έχουν ρίζες εδώ»

Σταμάτης Γαρδέλης: «Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, αλλά αυτοί που έχουν ρίζες εδώ»
Advertisement

Ο Σταμάτης Γαρδέλης ήδη έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά μέσα στη «Φάρμα» μέσα από τις συζητήσεις που κάνει με τους συμπαίκτες του.

Mια κουβέντα ανάμεσα στον Σταμάτη Γαρδέλη και στον Παναγιώτη Ψωμιάδη προκάλεσε αντιδράσεις τόσο μέσα στο σπίτι, όσο και στον «κόσμο» του Twitter.

Advertisement

Σταμάτης Γαρδέλης: Οι δηλώσεις που ενόχλησαν συμπαίκτριά του

«Να σου πω ένα ποίημα που έχω γράψει γι’ αυτό; Δεν θα σε κουράσω, είναι μια απάντηση στον συνάδελφό μου και συνάδελφό σου, τον Απόστολο Γκλέτσο, που είπε ότι το δημογραφικό πρόβλημα θα λυθεί με τους μετανάστες, αυτοί θα είναι οι Έλληνες.

Αποστόλη μου, οι Έλληνες δεν είναι αυτοί που ζουν εδώ, οι Έλληνες είναι αυτοί που έχουν ρίζες εδώ, που χρόνια επί χρόνων μιλάνε την ίδια γλώσσα, την Αρχαία Ελληνική» είπε χαρακτηριστικά ο Γαρδέλης.

Η συμπαίκτριά του, Αναστασία Γκεργκελεζίου βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σαλόνι και ενοχλήθηκε από τα λεγόμενα του συμπαίκτη της, γεγονός που το δήλωσε και μπροστά στις κάμερες.

Advertisement

«Έτυχε να είμαι και εγώ στο σαλόνι εκείνη τη στιγμή και ειπώθηκαν κάποια πράγματα για τους μετανάστες και για το τι θέση έχουν σε μια κοινωνία, τέλος πάντων, όταν έρχονται σε μια ξένη χώρα. Χτύπησε μια πιο ευαίσθητη χορδή μου γιατί οι γονείς μου και εγώ είμαστε μετανάστες» είπε η παίκτρια.

Οι αντιδράσεις στο Twitter για τον Σταμάτη Γαρδέλη

Προφανώς οι χρήστες στο Twitter δεν άφηναν ασχολίαστη την κουβέντα αυτή, με τις αντιδράσεις να ποικίλουν. Δείτε παρακάτω ορισμένα tweets:

Advertisement

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: