Πόσα άτομα βλέπετε σε αυτή την εικόνα; – Η οπτική ψευδαίσθηση που έχει γίνει viral

Πόσα άτομα βλέπετε σε αυτή την εικόνα; – Η οπτική ψευδαίσθηση που έχει γίνει viral
Advertisement

Εάν σας αρέσουν οι εικόνες με οπτικές ψευδαισθήσεις, τότε σίγουρα η συγκεκριμένη στην οποία κρύβονται εννέα πρόσωπα, θα σας ενθουσιάσει.

Αν έχετε την υπομονή, δείτε πόση ώρα θα σας πάρει για να καταλάβετε τι κρύβεται πίσω από αυτήν την εικόνα με το πρόσωπο ενός άντρα.

Advertisement

Οι οπτικές ψευδαισθήσεις είναι ενδιαφέρουσες εικόνες που έχουν σχεδιαστεί για να προκαλούν το μυαλό. Όταν προσπαθείτε να τα καταλάβετε τι απεικονίζουν μαζί με μια ομάδα φίλων, μπορεί να παρατηρήσετε ότι βλέπετε πράγματα που δεν βλέπουν, και το αντίστροφο, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό.

Η συγκεκριμένη εικόνα είναι ιδιαίτερα παραπλανητική και μπορεί να επιστρέφετε ξανά σε αυτήν για να την εξετάσετε για μέρες ή και εβδομάδες αργότερα.

Το Εθνικό Ινστιτούτο Περιβαλλοντικής Επιστήμης (National Institute of Environmental Science) των ΗΠΑ δημοσίευσε την ψευδαίσθηση στον ιστότοπό του για παιδιά Kids Environment Kids Health και η εικόνα έχει γίνει viral στο διαδίκτυο.

Advertisement

Η εικόνα είχε την εξής λεζάντα: «Βλέπετε έναν άντρα σε αυτή τη φωτογραφία… ή πολλά άτομα;».

Η ανάρτηση έχει αναδημοσιευτεί στο Mighty Optical Illusions και στα σχόλια, ο κόσμος φαίνεται να έχει βρει τις απαντήσεις.

Δείτε αν βλέπετε τα ίδια άτομα με αυτά που σχολίασαν, αλλά ελέγξτε μόνο εάν είχατε καλή προσπάθεια να βρείτε έως και εννέα άτομα.

«Το πρώτο άτομο είναι ο ηλικιωμένος με γένια ακριβώς στη μέση της φωτογραφίας, ο δεύτερος είναι το πρόσωπο μιας γυναίκας πάνω από τη στήλη στα δεξιά και ο τρίτος είναι ο γέρος με ένα καπέλο μέσα στη μεγάλη εικόνα του γενειοφόρου γέρικου προσώπου», σχολίασε κάποιος.

Advertisement

Ένας άλλος σχολιαστής είπε: «Βρήκα πέντε άτομα (και έναν σκύλο). Μετράει ο σκύλος;», έγραψαν άλλοι.

Τα υπόλοιπα δεν τα αποκαλύπτουμε, τα αφήνουμε να τα μαντέψετε μόνοι σας!

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: