«Σβήνουν από τον χάρτη» τον Στάθη Παναγιωτόπουλο: Τον διώχνουν από παντού μετά τον σάλο

Advertisement

Την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου ανακοίνωσαν οι Ράδιο Αρβύλα, μετά το σάλο που προκλήθηκε από τις καταγγελίες για δημοσιοποίηση πορνογραφικού υλικού του ίδιου και της πρώην συντρόφου του χωρίς την συγκατάθεσή της.

Άμεσα, ο Αντώνης Κανάκης απομάκρυνε τον συνεργάτη του από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», ξεκαθαρίζοντας πως ο ίδιος και οι υπόλοιποι συντελεστές είναι κοντά στο θύμα και δε γνώριζαν τίποτα για την υπόθεση.

Advertisement

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε και από τον κυπριακό ραδιοφωνικό σταθμό με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου, «Rock Fm».

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καθημερινή πρωινή εκπομπή στον εν λόγω σταθμό τους τελευταίους μήνες, ωστόσο, μετά τις τελευταίες εξελίξεις η συνεργασία διεκόπη και μάλιστα το συμβόλαιό του τερματίστηκε επίσημα χθες, 14 Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, αρκετοί ήταν οι πολίτες της πόλης που διαμαρτυρήθηκαν για την πινακίδα στο δρόμο με κεντρικό πρόσωπο τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ως promo της εκπομπής του, η οποία θα κατέβει άμεσα, όπως επεσήμαναν οι υπεύθυνοι στην κυπριακή ιστοσελίδα.

Πηγή

 

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: