Στάθης Παναγιωτόπουλος-νέα καταγγελία: «Ήμουν μαθήτρια και μου ζητούσε να τον φιλήσω -Είχε αυτό το λιγούρικο, το γλοιώδες»

Στάθης Παναγιωτόπουλος-νέα καταγγελία: «Ήμουν μαθήτρια και μου ζητούσε να τον φιλήσω -Είχε αυτό το λιγούρικο, το γλοιώδες»
Advertisement

Μια νέα καταγγελία κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε το «Tlive» στον Alpha, νεαρή κοπέλα, 28 ετών σήμερα, κατηγορεί τον Στάθη Παναγιωτόπουλο πως την παρενοχλούσε συστηματικά.

Advertisement

Οι δύο τους γνωρίστηκαν πριν από περίπου 10 χρόνια, σε ένα ροκ μπαρ, όταν εκείνη ήταν μαθήτρια της Γ’ Λυκείου. «Παράλληλα με τις εξετάσεις μου, πήγαινα και δούλευα εκεί», ακούγεται να λέει η κοπέλα στο «Tlive».

«Ερχόταν για να πιει τον καφέ του, για να κάνει μια βόλτα, για να δει τα αφεντικά που ήταν φίλοι του» είπε, περιγράφοντας το εξής: «Βρισκόμαστε σε μαγαζί, πρέπει να ήταν Σεπτέμβριος. Και μου είπε: »Να σου πω λίγο;».

Και μου λέει μετά: »Είσαι πολύ όμορφη». Και μετά, στο τέλος, μου λέει: »Φιλί;». Και του λέω: »Τι είπες;» Ότι και καλά εγώ δεν άκουσα. Μου λέει: »Φιλί;». Και του λέω: »Είμαστε φίλοι, ναι, μιλάμε». Και μου κάνει: »Όχι! Φιλί». Και του κάνω: »Δεν γίνεται». Τον απωθούσα. Και αυτό όποτε τύχαινε να περνάει από το μαγαζί, το επεδίωκε. Μπορεί να περνούσα να πάω τουαλέτα και ερχόταν πιο κοντά να χαζέψει».

Advertisement

Την προσκάλεσε σε εκπομπή των «Ράδιο Αρβύλα»

«Είχε αυτό το λιγούρικο, το γλοιώδες… Γενικότερα ήταν έτσι… Το βλέμμα, το ύφος» τόνισε, ενώ σχεδόν έναν χρόνο αργότερα και μετά από πρόσκληση του παρουσιαστή πήγε να παρακολουθήσει τα γυρίσματα της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

«Ξεκινάμε για το στούντιο και στα 500 μέτρα σταματάει δεξιά. Λέω: »Τι έγινε;». Πάει να με αρπάξει, να με φιλήσει. Τον απωθώ με τρόπο. Μου λέει: »Γιατί δεν σου αρέσει;». Του λέω: »Θα έπρεπε;». Προσπάθησε δύο, τρεις, τέσσερις φορές. Ήθελε να κάνουμε άλλη ερωτική πράξη και του το απέκλεισα.

Και μου λέει: »Τι περίμενες αφού ήρθες εδώ;». Του λέω: »Υπέγραψα κάποιο συμβόλαιο ότι θα συμβεί κάτι μεταξύ μας; Ή έδωσα τέτοιο δικαίωμα;». Και νευριάζει και λέει: »Ωραία, μπορείς να φύγεις». Και λέω: »Όχι, δεν κατάλαβες, όπως με πήρες από την οικογένειά μου, έτσι θα με γυρίσεις». Και με γύρισε», εξήγησε, αναφέροντας πως μετά από αυτό το περιστατικό συνέχιζε να της στέλνει μηνύματα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: