Ζουν με αναμνήσεις και νοσταλγία: Τα 4 ζώδια που δυσκολεύονται να ξεπεράσουν όσα έζησαν με το ταίρι τους

Advertisement

Μερικοί άνθρωποι, μετά από έναν χωρισμό, ρίχνονται με λαχτάρα στην αναζήτηση νέων ερωτικών οριζόντων, αφήνοντας στην άκρη τις αναμνήσεις που μερικές φορές αναδύονται και τους θυμίζουν τις ευτυχισμένες στιγμές που έζησαν δίπλα στον/στην πρώην τους.

Υπάρχουν όμως και άλλοι που, όχι μόνον δυσκολεύονται να ξεπεράσουν έναν χωρισμό, αλλά συνηθίζουν να κουβαλάνε μέσα τους τα τραύματα του παρελθόντος και να βυθίζονται σε μια θλιμμένη και συχνά αδιέξοδη κατάσταση, όπου οι αναμνήσεις και η νοσταλγία των ευτυχισμένων στιγμών που έζησαν μαζί δεν τα αφήνουν να ξεχάσουν και να προχωρήσουν.

Advertisement

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να ξεπεράσουν όσα έζησαν με τους συντρόφους τους και να προχωρήσουν σε μια νέα σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι ένα από τα ζώδια που δυσκολεύονται πολύ να ξεπεράσουν τον πρώην τους. Μπορεί να είναι απολύτως πεισματάρης, είναι όμως και μυστικά ρομαντικός που ερωτεύεται βαθιά και με ένταση.

Παρόλο που οι Ταύροι απολαμβάνουν τον χρόνο με τον εαυτό τους, αγαπούν επίσης την καθημερινή ρουτίνα, και από τη στιγμή που θα συνηθίσουν την συμβίωση με έναν/μια σύντροφο, είναι πολύ δύσκολο για αυτούς να φανταστούν τον εαυτό τους να βρίσκεται μόνος, χωρίς να απολαμβάνουν μαζί του/της αυτές τις μικρές, καθημερινές στιγμές.

Advertisement

Μπορεί βέβαια αυτό που νοσταλγούν να μην είναι καν ο/η πρώην τους, αλλά η σταθερότητα και η ασφάλεια που τους παρείχε η σχέση.

Αυτό το γήινο ζώδιο θέλει να αισθάνεται άνετα, χωρίς να δυσκολεύεται, και το πιο πιθανό είναι να νοσταλγεί για πολύ καιρό την οικειότητα, ακόμα και αν δεν νιώθει πλέον καμία έλξη, είτε ερωτική είτε συναισθηματική για το πρώην ταίρι του.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θυμάσαι την Ρόουζ και τον Τζακ στην ταινία «Τιτανικός»; Ε, λοιπόν, αν η Ρόουζ ήταν Καρκίνος, το πιο πιθανό είναι να κρατούσε ακόμα το χέρι του Τζακ, μένοντας γαντζωμένη επάνω του στην αιωνιότητα! Η αλήθεια είναι ότι οι Καρκίνοι δεν ξέρουν πώς να σε αφήσουν να φύγεις.

Advertisement

Γιατί να προχωρήσουν τη ζωή τους μπροστά, αφού μπορούν να κλειστούν στον εαυτό τους, να κλαίνε, να μετανιώνουν, να θυμούνται και να κοιτάνε παλιές φωτογραφίες με το ταίρι τους, βυθισμένοι σε νοσταλγικές αναμνήσεις;

Γενικότερα, οι Καρκίνοι συνηθίζουν να «επισκέπτονται» το παρελθόν ξανά και ξανά, παρά να ζουν στο παρόν ή να φαντάζονται το μέλλον τους.

Η τάση τους να βλέπουν το παρελθόν μέσα από ροζ γυαλιά υπερτερεί, ακόμα και αν υπήρχε πραγματικά σοβαρός λόγος που χώρισαν. Αναμφισβήτητα, αυτό το υδάτινο ζώδιο μπορεί να μείνει προσκολλημένο στη σχέση και τα συναισθήματα για τον/την πρώην του για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Advertisement

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι Παρθένοι είναι πολύ λογικά πλάσματα, οπότε μπορεί να εκπλαγείς που τους βλέπεις να συμμετέχουν σε αυτήν τη λίστα. Αλλά όπως ακριβώς και το άλλο γήινο ζώδιο, ο Ταύρος, έτσι και οι Παρθένοι ευδοκιμούν στην ρουτίνα και την προβλεψιμότητα.

Επιθυμούν μια σχέση που θα διαρκέσει και, δεδομένου ότι είναι αρκετά ντροπαλοί, το να ξεκινήσουν κάτι καινούργιο δεν είναι και μικρό πράγμα.

Αυτό το ζώδιο δεν μπορεί να νιώσει άνετα με τον οποιονδήποτε και, όταν συνδέεται με ένα άτομο, συνήθως πρόκειται για μια σχέση ουσιαστική και με νόημα.

Advertisement

Επιπλέον, οι Παρθένοι συνηθίζουν να επενδύουν πολλά στις σχέσεις τους, οπότε όταν μια σχέση τους τελειώσει, δεν επιθυμούν απλώς να γυρίσει πίσω ο/η πρώην τους, αλλά θέλουν να δουν και την «επένδυση» τους να αποδίδει.

ΖΥΓΟΣ

Ακριβώς όπως οι Ταύροι, έτσι και οι Ζυγοί είναι αθεράπευτα ρομαντικοί, αφού κυβερνώνται από τον πλανήτη του έρωτα, την Αφροδίτη. Είναι γνωστοί για την αναποφασιστικότητα τους, αλλά και για την ανυπομονησία και τη λαχτάρα τους να απολαμβάνουν τις ευχάριστες πλευρές της ζωής.

Αυτό το ζώδιο είναι εντελώς απίθανο να κάνει το πρώτο βήμα σε ένα χωρισμό, ενώ είναι πολύ πιθανό να θρηνήσει πολύ μετά το τέλος του δεσμού του.

Advertisement

Ανεξάρτητα με το πόσο σκληρά μπορεί να τους έχει φερθεί ο/η πρώην σύντροφος, οι Ζυγοί είναι άτομα με απίστευτη κατανόηση που μπορούν να συγχωρήσουν και να ξεχάσουν σχεδόν τα πάντα.

Φυσικά, αυτό που δεν μπορούν και δυσκολεύονται πολύ να ξεχάσουν είναι πόσο πολύ αγάπησαν και ίσως ακόμα αγαπούν το ταίρι τους.

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι ιδεαλιστές, και θα διατηρήσουν τη φλόγα του έρωτά τους αναμμένη για τον/την πρώην τους, μέχρι βέβαια να τραβήξει το ενδιαφέρον τους… κάποιος άλλος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: