Θεσσαλονίκη: Bρέθηκε ο συμβατός δότης που χρειαζόταν ο μικρός Γιωργάκης

Θεσσαλονίκη: Bρέθηκε ο συμβατός δότης που χρειαζόταν ο μικρός Γιωργάκης
Advertisement

Ευχάριστα τα νέα για τον μικρό Γιωργάκη από τη Θεσσαλονίκη, που νοσηλεύεται στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο με λοιμώδη μονοπυρήνωση, διότι βρέθηκε συμβατός δότης για μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Ο τρίχρονος Γιώργος νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, περιμένοντας τον συμβατό δότη που θα τον βοηθούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Advertisement

Έπειτα, από έξι μέρες, και την βοήθεια του Φιλανθρωπικού Οργανισμού Σωματείου «Παιδική Χαρά» με την υποστήριξη του «Χάρισε Ζωή» βρέθηκε συμβατός δότης και το επόμενο διάστημα με την οικογένειά του θα μεταφερθεί στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γονείς του τρίχρονου Γιώργου προετοιμάζονται για το ταξίδι τους στην Αθήνα, διότι τρέχουν όλες οι διαδικασίες μεταφοράς για να υποβληθεί ο μικρός σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Αυτή τη στιγμή, περιμένουν εκ νέου ενημέρωση από τους γιατρούς για μεταβούν σε νοσοκομείο της πρωτεύουσας.

Advertisement

Η μητέρα του μικρού Γιώργου τόνισε μέσω Facebook τα εξής:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρέθηκε συμβατός δότης για τον μικρό Γιώργο. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο για την βοήθεια και όλη η οικογένεια είναι πολύ συγκινημένη για την αγάπη, τη δύναμη και την στήριξη απ’ όλο τον κόσμο.

Μας δώσατε μεγάλη χαρά! Ο Γιώργος θεωρώ ότι ήταν η αφορμή να ξεκινήσει κάτι πολύ θετικό και είναι σίγουρο ότι θα είστε εδώ και γι’ άλλους συνανθρώπους μας.

Advertisement

Μην σταματήσετε αυτό που ξεκινήσαμε να κάνουμε, όσοι έχετε κλεισμένα ραντεβού θα σας παρακαλούσα να πάτε και να δώσετε δείγμα, διότι όπως σήμερα κάποιος ΧΑΡΙΣΕ σ’ εμάς τη ΖΩΗ, αύριο μπορεί να την ΧΑΡΙΣΟΥΜΕ εμείς σε κάποιον άλλο.

Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας και εύχομαι ο Θεός να σας το ανταποδώσει! Για τις επόμενες λεπτομέρειες θα σας ενημερώσουμε εκ νέου»

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: