«Ανόητοι, βάλτε τουλάχιστον τις μάσκες σας»: Ξέσπασμα παρουσιαστή κατά αντιεμβολιαστών στον αέρα

«Ανόητοι, βάλτε τουλάχιστον τις μάσκες σας»: Ξέσπασμα παρουσιαστή κατά αντιεμβολιαστών στον αέρα
Advertisement

Απίστευτο σόου έδωσε ο Μεξικανός παρουσιαστής ειδήσεων, Λεονάρντο Σουέμπελ, με ένα εκρηκτικό ξέσπασμα ενάντια στους αρνητές των εμβολίων, λίγο προτού πέσουν οι τίτλοι για το δελτίο που παρουσίαζε.

Έβγαλαν από τα ρούχα του οι αντιεμβολιαστές τον παρουσιαστή της μεξικάνικης εκπομπής Telediario Guadalajara.

Advertisement

Ο Λεονάρντο Σουέμπελ ήταν ψύχραιμος, καθώς εξηγούσε τα πλεονεκτήματα της χρήσης μάσκας κατά του κορονοϊού, αλλά για να κλείσει την εκπομπή του επέλεξε να τα πει πιο…«τσεκουράτα».

«Καταραμένοι αντιεμβολιαστές, πλήθος ανόητων, σταματήστε και φορέστε τουλάχιστον τις μάσκες σας», γρυλίζει και κοκκινίζει σαν παντζάρι ο αγανακτισμένος Σουέμπελ προτού αποχωρήσει απότομα από το πλατό.

Μπορεί να μην είναι συνηθισμένη τέτοια συμπεριφορά στον αέρα, αλλά λόγω του μηνύματός του παθιασμένου παρουσιαστή και της σαρωτικής επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον που πλήττει το Μεξικό, το ξέσπασμά του επικροτήθηκε από πολλούς.

Advertisement

Μέχρι και προσωπικότητες όπως οι διάσημοι Αμερικανοί παρουσιαστές Στίβεν Κολμπέρ και Τζίμι Κίμελ αναγνώρισαν τη…ρητορική του δεινότητα.

«Ελπίζω να το δουν αυτό όλοι οι αντιεμβολιαστές στο Μεξικό», αναφέρει ο Κολμπέρ ενώ ο Τζίμι Κίμελ αποκαλεί τον Σουέμπελ «ήρωα» που μίλησε σε «παγκόσμια γλώσσα» με τον λόγο του.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: