Κάποτε έπαιζε σε Ελληνικές σειρές και τώρα έχει εθισμό στα τατουάζ – Πώς ήταν και πώς έγινε [βίντεο]

Κάποτε έπαιζε σε Ελληνικές σειρές και τώρα έχει εθισμό στα τατουάζ – Πώς ήταν και πώς έγινε [βίντεο]
Advertisement

Ο Άλμπερτ Αρώνης έχει 150 -ή και περισσότερα- τατουάζ και δύσκολα μπορεί κάποιος να τον αναγνωρίσει σε σχέση με το πως ήταν παλιά.

Ο Άλμπερτ Αρώνης είναι 30 χρονών σήμερα, ηθοποιός στο επάγγελμα και έχει εθισμό στα τατουάζ. Ο νεαρός άντρας «χτύπησε» το πρώτο του tattoo πριν 6 χρόνια και, όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή Tatiana Live, δεν σταμάτησε από τότε, έχοντας φτάσει να έχει στο κορμί του 150.

Advertisement

Ο 27χρονος ηθοποιός χαράζει στο σώμα του σχέδια, με ιδιαίτερο νόημα το καθένα, όπως το όνομα της μητέρας του στο κεφάλι του ή μία φωτογραφία της στο στήθος του.

Ο Άλμπερτ έχει συνηθίσει τα αδιάκριτα βλέμματα και τις αρνητικές κριτικές, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αντιμετωπίσει bullying στον δρόμο, εξαιτίας της εμφάνισής του.

Πριν κάνει τα 150 τατουάζ ο Άλμπερτ είχε συμμετάσχει σε ελληνικές σειρές. Χαρακτηριστικές είναι το “Ευτυχισμένοι Μαζί”, το “Φίλα το Βάτραχό σου” και οι “Οικογενειακές Ιστορίες”.

Advertisement

Ο 27χρονος βρέθηκε στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον εθισμό του στα τατουάζ, αλλά και τα συναισθήματα που προκαλούνται σε εκείνον κάθε φορά που «χτυπάει» καινούργιο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: