Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η ημερομηνία γάμου του ζευγαριού και τα πολλά παιδιά

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Η ημερομηνία γάμου του ζευγαριού και τα πολλά παιδιά
Advertisement

Συνέντευξη παραχώρησε η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον Αλέξη Μίχα. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι βρίσκεται πολύ κοντά στο να παντρευτεί με τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι.

Λάουρα Νάργες – Χρήστος Σαντικάι: Απόσπασμα από τα όσα είπε στην εκπομπή

Κουφέτα φαίνεται πως θα φάμε σε λίγο καιρό, με την Λάουρα Νάργες να είναι έτοιμη να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του Χρήστου Σαντικάι.

Advertisement

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και στον Αλέξη Μίχα, «Με τον Χρήστο Σαντικάι δεν υπήρχε πρώτο επίσημο ραντεβού τον πρώτο μήνα της σχέσης μας. Μετά από έναν μήνα με έβγαλε επίσημα.

Ήμασταν μια παρέα, περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί. Μέσα από την παρέα εξελίχθηκε κάπως αυτό το love story. Δεν θέλαμε με τίποτα να χαλάσει η φιλία ούτε η παρέα».

Στη συνέχεια, η αγαπημένη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός πρόσθεσε για τον σύντροφό της, Χρήστο Σαντικάι:

«Μέχρι να το δούμε μεταξύ μας το κρατήσαμε κρυφό μια εβδομάδα και βλέπαμε μετά τα παιδιά να χοροπηδάνε από την χαρά τους, επειδή τα βρήκαμε. Το πρώτο φιλί ήρθε μετά από έξοδο σε κλαμπ και μετά το fast food που φάγαμε στις έξι το πρωί.

Advertisement

Ψήναμε στο σπίτι μου και εγώ με τον Χρήστο, χωρίς να μιλάμε, καταλήξαμε με μια σακούλα πατατάκια να τη βουτάμε στο τζατζίκι. Ο Χρήστος μου είπε τότε “Το ξέρεις ότι θα παντρευτούμε ε;” και του απάντησα “ναι!”».

«Έχει γίνει ένα ξεκαθάρισμα ότι ο γάμος θα συμβεί κάποια στιγμή και το ξέρουμε. Έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου αλλά όχι χρονιά. Δεν έχει γίνει πρόταση, αλλά ξέρω ότι κάτι ετοιμάζει.

Είναι ο άντρας της ζωής μου και από αυτό που ξέρω, άκου και βλέπω, είμαι κι εγώ η γυναίκα της ζωής του. Θέλω πολλά παιδάκια», κατέληξε η Λάουρα Νάργες.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: