«Θα καταστραφείς παιδί μου»: Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη για το «κόλλημα» του Άγγελου Λάτσιου

«Θα καταστραφείς παιδί μου»: Τα ουρλιαχτά της Ελένης Μενεγάκη για το «κόλλημα» του Άγγελου Λάτσιου
Advertisement

Έξαλλη έχει γίνει η Ελένη Μενεγάκη με το γιο της, Άγγελο καθώς ο τελευταίος έχει αποκτήσει μία νέα συνήθεια που δεν αρέσει καθόλου στη μαμά.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι μόνο μια λαμπερή παρουσιάστρια, αλλά και μια μοντέρνα γυναίκα και μητέρα, αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στα παιδιά της να διαχειρίζονται καταστάσεις στη ζωή τους όπως αυτά νομίζουν, ανάλογα με την ηλικία καθενός.

Advertisement

Υπάρχουν και στιγμές, όμως, όπου δεν μπορεί να μην αντιδράσει, με τον Άγγελο Λάτσιο ορισμένες φορές να της προκαλεί θυμηδία.

Η παρουσιάστρια, όσο άνετη κι αν είναι, δεν μπορεί να μην εκφράσει την αντίθεσή της, όταν διαφωνεί με κάποια συνήθειά του και μια εξ αυτών αφορά έναν εθισμό του.

Ως προς τον εθισμό αυτόν, πρόκειται για τη λατρεία του στα τατουάζ. Η Μενεγάκη είναι ενημερωμένη για τα προβλήματα, που μπορεί αυτά να προκαλέσουν σε υπερβολική χρήση, και σε μια ανακοίνωση του γιου της «ξέσπασε».

Advertisement

Η απόφαση του Άγγελου που την έκανε έξαλλη

Σύμφωνα με το «Yes Magazine», ο Άγγελος της ανακοίνωσε πως θέλει να κάνει τατουάζ μανίκι και οι δυο τους τσακώθηκαν άγρια.

Οι φωνές της έφτασαν από τα Μελίσσια μέχρι… την Νέα Πεντέλη, αλλά ο Λάτσιος έμοιαζε αμετανόητος, αφού είναι ενήλικος και μπορεί να διαχειριστεί τη ζωή του, όπως νομίζει εκείνος, έχοντας πάρει και την απόφαση να κάνει αλλαγή ζωής.

Η Ελένη έφτασε σε σημείο να μιλήσει στον Γιάννη Λάτσιο, παρακαλώντας τον να μιλήσει κι αυτός στον Άγγελο, τονίζοντας πως δε θέλει να τον βλέπει να «σημαδεύει» όλο του το σώμα.

Advertisement

Ο Γιάννης την καθησύχασε, από την πλευρά του, υπενθυμίζοντας πως είναι ακόμη νέος και μπορεί να κάνει… τις τρέλες του, αλλά υποσχόμενος πως θα του μιλήσει.

Δείτε το δημοσίευμα

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: