«Μήπως έχεις πιει κάτι;» -Εκνευρισμένοι Λιάγκας και Σκορδά με τις δηλώσεις της Δέσποινας Μοίρου

Advertisement

Τα όσα δήλωσε η ηθοποιός Δέσποινα Μοίρου σε συνέντευξη στο Πρώτο Θέμα προκάλεσαν την οργή των παρουσιαστών του Πρωινού του ΑΝΤ1.

Την αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έφεραν τα όσα δήλωσε η Δέσποινα Μοίρου σε συνέντευξή της στο Πρώτο Θέμα, σχετικά με το κίνημα #metoo.

Advertisement

«Τα έχω βαρεθεί. Το #metoo εννοώ. Αϊ σιχτίρ, κουράστηκα. Πάντα υπήρχαν αυτά, και στο Χόλιγουντ, και παντού. Στην τελική αυτές που την έπαθαν, ας πρόσεχαν. Δύο πράγματα σιχαίνομαι, δεν κουτσομπολεύω, και σιχαίνομαι την κριτική.

Αυτός την έπεσε σε αυτήν ή αυτή την έπεσε σε αυτόν. Σε μένα δεν έχει συμβεί. Δυστυχώς δε μου χούφτωσαν τον κ@@λο. (γέλια) Αλλά ο Έλληνας είναι πουριτανός. Δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά. Απλώς βαρέθηκα» δήλωσε η Δέσποινα Μοίρου.

Μετά την προβολή των δηλώσεών της, ο Γιώργος Λιάγκας πήρε τον λόγο επισημαίνοντας πως «τι να σχολιάσεις από αυτό… μήπως είχε πιει κάτι;

Advertisement

Μπορεί να λέει άνθρωπος σε έναν βιασμό ότι φταίει το θύμα; Μήπως δεν είχε συναίσθηση αυτών που έλεγε;» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας και συμπλήρωσε πως «κάθε δήλωση έχει τη βαρύτητα του ανθρώπου που την κάνει».

Η Φαίη Σκορδά είπε με τη σειρά της: «Ο καθένας χαρακτηρίζεται από αυτά που λέει… Δεν έκανε λάθος, αυτά πιστεύει»

Οι παρουσιαστές δεν έκρυψαν τη δυσαρέσκειά τους με όσα είπε η Δέσποινα Μοίρου…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: