Η Audi ανακαλεί 100.000 αυτοκίνητα της για να επιδιορθώσει πρόβλημα που προκλήθηκε από προηγούμενη ανάκληση

Η Audi ανακαλεί 100.000 αυτοκίνητα της για να επιδιορθώσει πρόβλημα που προκλήθηκε από προηγούμενη ανάκληση
Advertisement

Η Audi ανακαλεί περίπου 100.000 αυτοκίνητα της παγκοσμίως λόγω πιθανής μετατόπισης των συνδέσμων της πίσω ανάρτησης που προκλήθηκε από μια ανάκληση που έγινε πέρυσι.

Πέρυσι τον Ιούνιο η γερμανική εταιρία ανακάλεσε περίπου 150.000 A4, S4, A5, S5 Sportback, RS5, A6, S6, A7, S7, A8, S8, Q5, Q7, Q8, E-Tron που κατασκευάστηκαν μεταξύ 2019 και 2021 για να αντικατασταθούν τα παξιμάδια στους συνδέσμους της ανάρτησης του πίσω άξονα που εξαιτίας τους θα μπορούσε να χαθεί η ευθυγράμμιση των τροχών του πίσω άξονα.

Advertisement

Μετά την ανάκληση, η Audi άρχισε να λαμβάνει παράπονα από πελάτες της για αυξημένη φθορά ελαστικών και επιδείνωση του χειρισμού των αυτοκινήτων.

Μετά από δική της εσωτερική έρευνα, η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία ανακάλυψε ότι κατά τη διάρκεια της ανάκλησης, “ένα εξάρτημα στον πίσω άξονα μπορεί να έχει ρυθμιστεί κατά λάθος και εν αγνοία του σε λανθασμένες προδιαγραφές σε ορισμένες περιπτώσεις”.

Έτσι η Audi ανακαλεί περίπου 100.000 αυτοκίνητα προκειμένου οι μηχανικοί της να επιθεωρήσουν τον πίσω άξονα και όπου χρειαστεί να κάνει ευθυγράμμιση των τροχών. Επίσης θα αντικαταστήσει δωρεάν τα ελαστικά που έχουν φθαρεί πρόωρα ή ανομοιόμορφα.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: