Τους ξεκλήρισε επειδή δεν του πλήρωσαν το ενοίκιο: Ο δολοφόνος της Ανδραβίδας έπνιξε τα 2 παιδιά με τα χέρια

Τους ξεκλήρισε επειδή δεν του πλήρωσαν το ενοίκιο: Ο δολοφόνος της Ανδραβίδας έπνιξε τα 2 παιδιά με τα χέρια
Advertisement

Συγκλονισμένο είναι ολόκληρο το πανελλήνιο, από τη στυγερή δολοφονία του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους, ενός και δύο ετών, στην Ανδραβίδα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, βασικός ύποπτος για τις δολοφονίες είναι ένας 57χρονος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών τον οποίο και αναζητούν οι Αρχές.

Advertisement

Οι αστυνομικές αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος όπως αναφέρουν οι πληροφορίες είναι ο σπιτονοικοκύρης της οικογένειας.

Κάτοικοι της περιοχής τον χαρακτηρίζουν «σκληρό» και «ιδιόρρυθμο» ενώ παράλληλα κάνουν λόγο για ένα άτομο που προκαλούσε συχνά προβλήματα και επιδείκνυε πολλές φορές ακραίες συμπεριφορές.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο 57χρονος είχε συχνούς τσακωμούς το τελευταίο διάστημα με τα θύματα, για οικονομικές διαφορές.

Advertisement

Όπως είπε, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, κάτοικος της περιοχής, η συγκεκριμένη οικογένεια ζούσε στα όρια της φτώχιας και πιθανότατα να χρωστούσε ενοίκια στον σπιτονοικοκύρη του.

Όπως είπε ο ίδιος, ο εν λόγω άνδρας τούς δημιουργούσε προβλήματα, κόβοντας το ρεύμα στο σπίτι, το νερό, κλπ, προκειμένου να τους εξαναγκάσει να πληρώσουν ή να φύγουν.

Ο δράστης αμέσως μετά τη δολοφονία εξαφανίστηκε χωρίς να έχει δώσει σημάδια ζωής σύμφωνα με την οικογένεια του.

Η αστυνομία πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι του όπου εντοπίστηκαν όπλα, τα οποία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί εάν συνδέονται με τον κάλυκα που βρέθηκε στο σημείο της δολοφονίας.

Advertisement

Ταυτόχρονα, οι αρχές συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από την περιοχή, καθώς ενδέχεται να έχουν αποτυπωθεί οι κινήσεις του δράστη πριν και μετά το μακελειό.

Πυροβόλησε στο κεφάλι τους γονείς, έπνιξε τα παιδιά

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι ο δράστης πυροβόλησε τον 32χρονο και την 37χρονη σύζυγο του στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια προκάλεσε ασφυχτικό θάνατο στα δύο παιδάκια του ζευγαριού, ηλικίας 1,5 και 2,5 ετών.

Η τραγωδία στην Ανδραβίδα αποκαλύφθηκε όταν επέστρεψε στο σπίτι το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας!

Advertisement

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή της Πάτρας, Αγγελική Τσιόλα, που πραγματοποίησε την νεκροψία – νεκροτομή, τα αίτια θανάτου του ζευγαριού «προήλθαν από κακώσεις κεφαλής δια βόλιδος όπλου», ενώ τα παιδιά άφησαν την τελευταία τους πνοή από ασφυξία, καθώς ο δράστης είτε με τα χέρια είτε με κάποιο αντικείμενο, προκάλεσε «την απόφραξη των εξωτερικών στομίων των αεροφόρων οδών».

Όσον αφορά στην ώρα θανάτου των τεσσάρων θυμάτων, η ιατροδικαστής ανέφερε ότι όταν έφτασε στον τόπο του εγκλήματος στις 09:30 το βράδυ της περασμένης Τέταρτης για την πρώτη αυτοψία, είχαν περάσει περίπου 4,5 με 5 ώρες από την ώρα του θανάτου.

Την ίδια ώρα οι έρευνες των αστυνομικών αρχών συνεχίζονται, με τους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ να προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνθρωπο που θεωρούν ως πιθανό δράστη του εγκλήματος.

Advertisement

Από τα θύματα έχει ληφθεί δείγμα για ίχνη DNA, ώστε όταν συλληφθεί ο δράστης να γίνει χρησιμοποιηθούν για την ταυτοποίησή του.

Παράλληλα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις από άτομα που πιθανόν να γνωρίζουν κάτι και θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην πρόοδο των ερευνών, ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από τα στοιχεία που βρέθηκαν στο σπίτι και την αποθήκη, όπου είχαν εντοπιστεί οι τέσσερις σοροί.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: