Επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές: Το πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, δύσκολη η κατάστασή του

Advertisement

Στις 18 Μαρτίου θα καθίσει στο εδώλιο του κατηγορούμενου ο Πέτρος Φιλιππίδης, ο οποίος τους τελευταίους μήνες βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.

Το πρωί της Τρίτης, λίγες μέρες πριν από το δικαστήριο του ηθοποιού, μίλησε στο «Πρωινό» ο συνήγορος υπεράσπισής του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη.

Advertisement

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος για την υγεία του ηθοποιού

«Ένας που στερείται την ελευθερία του από τον Ιούνιο του 2021 αποκλείεται να είναι σε καλή κατάσταση, ούτε σωματικά, ούτε ψυχολογικά.

Ξέρω ότι δεν θέλει να το πω δημόσια, αλλά αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο ελπίζω να μην προκαλέσει σοβαρή βλάβη στην υγεία του κατά τη διάρκεια της δίκης.

Θα πρέπει να ξέρετε, ότι σε ένα ποινικό ακροατήριο αναδεύονται σοβαρά συναισθήματα, υπάρχει αγάπη, μίσος, υπάρχει αντιπαράθεση.

Advertisement

Δεν είμαι βέβαιος αν θα μπορέσει να αντέξει το κλίμα που διαμορφώνεται σε ένα ποινικό ακροατήριο. Είναι καμίνι» ανέφερε αρχικά ο κ. Δημητρακόπουλος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι πρόκειται για βιολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Πέτρος Φιλιππίδης.

«Προϋπήρχε το πρόβλημα υγείας και επιδεινώθηκε μέσα στις φυλακές. Επαναλαμβάνω ότι το κλίμα στο ακροατήριο είναι ένα καμίνι. Ελπίζω να αντέξει. Λαμβάνει θεραπεία. Έχει χρειαστεί να μεταβεί στο νοσοκομείο.

Δεν το λέω για να προκαλέσω ιδιοτελώς ένα συναισθηματικό κλίμα υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι πραγματικότητα που θα τη δείτε στο ακροατήριο» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: