Γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο: Η μεταγραφή-”Bόμβα” της Ιωάννας Μαλέσκου και το Χρυσό συμβόλαιο

Advertisement

Στο στόχαστρο της ΕΡΤ φαίνεται ότι έχει μπει η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η παρουσιάστρια, αν κι εφόσον αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ, δεν αποκλείεται την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να μας καλημερίζει μέσα από την συχνότητα της ΕΡΤ.

Advertisement

Μπορεί μέχρι πρότινος να γνωρίζαμε πως η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πραγματοποιήσει αρκετά ραντεβού με τους ιθύνοντες του OPEN προκειμένου να «μετακομίσει» εκεί τη νέα τηλεοπτική σεζόν 2022 – 2023, όταν δεν θα υφίσταται πια συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ, η αλήθεια είναι όμως πως το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη δεν είναι το μοναδικό που διεκδικεί την ξανθιά παρουσιάστρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ιωάννα Μαλέσκου έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με την ΕΡΤ, οι οποίες μάλιστα προχώρησαν αρκετά, καθώς οι δύο πλευρές συζήτησαν και το οικονομικό κομμάτι το οποίο αναμένεται να παίξει καθοριστικό ρόλο στην τελική απόφαση της Ιωάννας καθώς μιλάμε για εξαιρετικά υψηλές απολαβές.

Advertisement

Αν τελικά καταφέρει να «κλειδώσει» η μεταγραφή, θα μιλάμε και επίσημα για την έναρξη μιας νέας περιόδου για την ΕΡΤ, καθώς θα καταστήσει σαφές πως οι ιθύνοντες ξεκινούν να «κλείνουν» μεγάλα, εμπορικά ονόματα για το πρόγραμμά της.

Να σημειωθεί πως η εμφάνισή της στην εκπομπή «Αυτός και ο Άλλος» τον περασμένο Ιανουάριο, μόνο τυχαία δεν ήταν…

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: