Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Ντέμης Νικολαΐδης και Κατερίνα Παναγοπούλου είναι και επίσημα ζευγάρι

Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν: Ντέμης Νικολαΐδης και Κατερίνα Παναγοπούλου είναι και επίσημα ζευγάρι
Advertisement

Ο Ντέμης Νικολαΐδης και η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι ένα νέο ζευγάρι της ελληνικής σόουμπιζ, το οποίο φαίνεται πως θ’ απασχολήσει τα φώτα της δημοσιότητας στο μέλλον.

Τόσο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, ο οποίος είναι ένας πολύ κλειστός και ιδιαίτερος χαρακτήρας, όσο και η δημοσιογράφος, η οποία είναι εξοικειωμένη με τις κάμερες και τα φλας λόγω ιδιότητάς της, δεν επιθυμούν να κρεμάσουν τη σχέση τους στα μανταλάκια.

Advertisement

Ωστόσο, πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησαν φωτογραφίες, οι οποίες αποκάλυψαν την τρυφερή σχέση της παρουσιάστριας ειδήσεων με τον πρώην ποδοσφαιριστή, σε ένα εστιατόριο του Ψυχικού.

Όταν κυκλοφόρησε το περιοδικό με τις φωτογραφίες, μέσα σε λίγες ώρες έγινε χαμός με την αναδημοσίευση τους, με τον Ντέμη Νικολαΐδη να το έχει ξαναζήσει, σε αντίθεση με τη δημοσιογράφο που είναι η πρώτη της φορά.

Γιατί ο Ντέμης Νικολαΐδης διέψευσε τη σχέση του με την Κατερίνα Παναγοπούλου

Έτσι, ο πρώην ποδοσφαιριστής το πήρε πάνω του και διέψευσε ότι είναι μαζί με την Κατερίνα Παναγοπούλου και μίλησε για μια τυχαία συνάντηση και τίποτε παραπάνω, ενώ η δημοσιογράφος τηρεί σιγή ιχθύος.

Advertisement

Ο Ντέμης Νικολαΐδης θέλησε να προστατέψει μια νέα αρχή στην ζωή του και μια γυναίκα που μετράει μόλις τρεις μήνες δίπλα του, όπως κάνουν λόγο έγκυρες πηγές.

Το ζευγάρι «εξαφανίστηκε» μετά από εκείνο το «μοιραίο» βράδυ στο εστιατόριο του Ψυχικού, θέλοντας να κρατήσει αποστάσεις από τον έντονο θόρυβο που ξέσπασε.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, εξακολουθούν να βλέπονται, επιλέγοντας πιο ήρεμα μέρη για ποτό ή φαγητό, συνήθως μαζί με φίλους τους, ενώ ενίοτε πηγαίνουν σε φιλικά σπίτια.

Advertisement

Οι φωτογραφίες του Ντέμη Νικολαΐδη και της Κατερίνας Παναγοπούλου αδιάψευστος μάρτυρας της σχέσης τους

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο περιοδικό Ciao φανερώνουν ότι αυτό που έχουν είναι κάτι όμορφο, όπως το ενσταντανέ που ο Ντέμης έχει βάλει το χέρι του και την έχει τραβήξει κοντά του, μια τρυφερή κίνηση όλο νόημα.

Το ζευγάρι θα πρέπει να συνηθίσει ότι όπου και να πάνε, ακόμη και μαζί με άλλους, όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω τους και κάποιοι θα τους περιμένουν.

Advertisement

Και δίπλα-δίπλα να μην κάθονται, ξέρουν αμφότεροι ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει αυτός που θα τους φωτογραφίσει πάλι, πιθανόν σε ένα πιο τρυφερό στιγμιότυπο.

Μέχρι τότε, ο Ντέμης Νικολαΐδης θα εμμένει στη δήλωσή του ότι δεν υπάρχει κάτι ανάμεσά τους, ενώ η Κατερίνα Παναγοπούλου θα ακολουθεί τον δρόμο της σιωπής.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: