Papi Steak: Η μπριζόλα που έρχεται σε δερμάτινη βαλίτσα και κοστίζει 900 ευρώ

Papi Steak: Η μπριζόλα που έρχεται σε δερμάτινη βαλίτσα και κοστίζει 900 ευρώ
Advertisement

Ένα εστιατόριο στο Μαϊάμι προσφέρει στο μενού του ένα γεύμα εμπνευσμένο από το Pulp Fiction, το οποίο κοστίζει περισσότερο κι από τη «χρυσή μπριζόλα» του Νουσρέτ.

Πριν από μερικούς μήνες είχε απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης η «χρυσή μπριζόλα» των εστιατορίων του Νουσρέτ, η οποία πωλούνταν στην τιμή των 734 ευρώ.

Advertisement

Το ακριβότερο πιάτο του Τούρκου σεφ είναι «ντυμένο» από ένα λεπτό φύλλο βρώσιμου χρυσού και όπως είναι λογικό, απευθύνεται σε λίγους και εκλεκτούς πελάτες, οι οποίοι μπορούν να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Υπάρχει, όμως, μία μπριζόλα εκεί έξω, η οποία πωλείται ακόμη πιο ακριβά, χωρίς να έχει καν ένα «πέπλο χρυσού» από πάνω της. Ο λόγος για την «Papi Steak», η οποία σερβίρεται στο ομώνυμο εστιατόριο του Μαϊάμι.

Οι ιδιοκτήτες του, David Grutman και David «Papi» Einhorn, οι οποίοι δραστηριοποιούνται κυρίως σε νυχτερινά μαγαζιά, αποφάσισαν να συμπεριλάβουν στο μενού μια επιλογή, εμπνευσμένη από τη διασκέδαση στα clubs, αλλά και από το Pulp Fiction.

Advertisement

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Papi Steak (@papisteak)

Τι εννοούμε; Στο μενού τους, λοιπόν, βρίσκουμε την επιλογή της «Papi Steak», η οποία κοστίζει ακριβώς 1.000 δολάρια ή 902 ευρώ.

Πρόκειται για μια Wagyu μοσχαρίσια μπριζόλα με κόκκαλο – Tomahawk, βάρους λίγο πάνω από ένα κιλό, η οποία έρχεται στο τραπέζι του πελάτη μέσα σε μια δερμάτινη βαλίτσα, όπως αυτή που κρατούσε ο Marsellus Wallace στην ταινία του Quentin Tarantino.

Την ώρα που κάποιος παραγγέλνει τη συγκεκριμένη μπριζόλα γίνεται μια ιεροτελεστία στο μαγαζί. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου την φέρνει αυτοπροσώπως στο τραπέζι, με τη συνοδεία υπαλλήλων, μουσικής και πυροτεχνημάτων. Όπως ακριβώς συμβαίνει με κάποια ακριβά μπουκάλια ποτών σε νυχτερινά μαγαζιά.

Advertisement

Η μπριζόλα είναι ωμή μέσα στη βαλίτσα, «σφραγίζεται» με ένα καυτό σίδερο μπροστά στον πελάτη και στη συνέχεια επιστρέφει στην κουζίνα για να ψηθεί.

Προφανώς και όλο αυτό το σκηνικό δεν πρόκεται για τίποτε άλλο, πέρα από μια ακόμη ευκαιρία για επίδειξη πλούτου. Πάντως για την ιστορία αξίζει να σημειώσουμε ότι ο πελάτης δεν κρατάει καν τη δερμάτινη βαλίτσα του Papi.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: