Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Δεν βλέπω εμπλοκή της μητέρας», λέει ο Κούγιας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: «Δεν βλέπω εμπλοκή της μητέρας», λέει ο Κούγιας
Advertisement

Ότι μέχρι τώρα δεν βλέπει εμπλοκή της μητέρας στο θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας.

Σε σχέση με όσα λέγονται για το ενδεχόμενο ασφυκτικού θανάτου στην περίπτωση της Τζωρτζίνας, ο γνωστός ποινικολόγος ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr:

Advertisement

«Εγώ δεν έχω στα χέρια μου τη δικογραφία και εγώ μάθει να λειτουργώ διαδικαστικά. Δεν θέλω να εκφράσω μία άποψη που μπορεί τελικά να διαψευστεί από το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Ενστικτωδώς, και το τονίζω αυτό, αλλά και από όσα ακούω γενικά, βλέπω να μην υπάρχει κάποιο αδιάσειστο στοιχείο που να στοιχειοθετεί αδίκημα, εις βάρος της μητέρας.

Ακόμη όμως και αν έχουμε να κάνουμε με έναν ασφυκτικό θάνατο, όπως αφήνουν κάποιοι να εννοηθεί, αυτό δε σημαίνει ότι υπάρχει και εμπλοκή της μητέρας. Για να καταλήξουμε σε εμπλοκή της χρειάζονται μάρτυρες, dna , αποτυπώματα, ομολογία».

Advertisement

«Δεν βλέπω κάτι, αυτή τη στιγμή που να εμπλέκει τη μητέρα παρόλο που συντηρείται αυτή η εικόνα από ανεύθυνους δημοσιογράφους που δεν γνωρίζουν νομικά και τους ενδιαφέρει μόνο να κρατήσουν το θέμα στην επικαιρότητα.

Και το έχω δει πολλές φορές αυτό στην καριέρα μου. Όταν όμως έρχονται οι δικαστικές αποφάσεις που τους διαψεύδουν, βασίζονται στο ότι ο κόσμος ξεχνά τις ανοησίες που έλεγαν πριν» καταλήγει ο κ. Κούγιας.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: