Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ: Η ιστορία μιας αγάπης που κράτησε για πάντα

Μπρους Γουίλις και Ντέμι Μουρ: Η ιστορία μιας αγάπης που κράτησε για πάντα
Advertisement

Η έννοια του διαζυγίου ταυτίζεται συχνά με το τέλος της επαφής δύο ανθρώπων. Αυτό όμως δεν συνέβη στην περίπτωση του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, αφού η αγάπη που έχει ο ένας για τον άλλο δεν τελείωσε ποτέ.

Μετά την είδηση, ότι ο 67χρονος ηθοποιός θα αποσυρθεί από τον χώρο της υποκριτικής, εξαιτίας της αφασίας, με την οποία διαγνώστηκε, η συμπαράσταση της Μουρ ήταν κάτι περισσότερο από προφανής.

Advertisement

Η δυσάρεστη είδηση, ανακοινώθηκε από την οικογένειά του, στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η πρώην σύζυγος του Γουίλις.

Όλα αυτά τα χρόνια που μεσολάβησαν, από το διαζύγιό τους το 2000, μέχρι και σήμερα, βρίσκονται ο ένας στο πλευρό του άλλου, τόσο στα ευχάριστα όσο και στα δυσάρεστα γεγονότα στη ζωή τους.

Οι δυο τους απέδειξαν, ότι ούτε το διαζύγιο, ούτε οι μελλοντικοί γάμοι τους, μπορούν να σταθούν εμπόδιο στην μακροχρόνια αγάπη τους, αφού όπως λένε και οι ίδιοι, δεν σταμάτησαν ποτέ να είναι μία δεμένη οικογένεια.

Advertisement

Από τον γάμο της Μουρ με τον Άστον Κούτσερ, τον οποίο o Μπρους δυσκολεύτηκε στην αρχή να αποδεχτεί, μέχρι και την καραντίνα που έκαναν μαζί με τις κόρες τους, λόγω πανδημίας, Ντέμι Μουρ και Μπρους Γουίλις, από σύζυγοι έγιναν επιστήθιοι φίλοι και παρέμειναν πάνω απ’ όλα οικογένεια.

Η πρώτη γνωριμία

Τα πρώτα σκιρτήματα ήρθαν στην πρεμιέρα της κωμωδίας δράσης Stakeout του 1987 στο Λος Άντζελες, στην οποία πρωταγωνιστούσε ο ηθοποιός Eμίλιο Εστεβέζ, τότε αρραβωνιαστικός της Μουρ.

Ο χωρισμός από τον Εστεβέζ άνοιξε τον δρόμο για τον Γουίλις και λίγο καιρό μετά, άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα τους ραντεβού.

Advertisement

Ο γάμος τους ήρθε πολύ γρήγορα, αφού χρειάστηκαν μόνο τρεις μήνες για τον πρωταγωνιστή του Die Hard, να το πάρει απόφαση και να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι του Χόλιγουντ, αντάλλαξε όρκους αγάπης το 1987 σε ξενοδοχείο του Λας Βέγκας και απέκτησαν μαζί τρία παιδιά.

Το 2000 ωστόσο, ο γάμος τους έληξε και από την πρώτη στιγμή, οι δύο αστέρες του κινηματογράφου, υποσχέθηκαν να παραμείνουν φίλοι, τόσο για την προσωπική τους σχέση, όσο και για την ανατροφή των παιδιών τους.

«Ακόμα αγαπώ τη Ντέμι. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και μάλλον είμαστε πιο κοντά από ποτέ. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση για τα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται», είχε πει στο Rolling Stone ο αγαπητός ηθοποιός.

Advertisement

Η ζήλια για τον Άστον Κούτσερ

Λίγα χρόνια μετά το χωρισμό της από τον Γουίλις, η Μουρ αποφάσισε να παντρευτεί τον σύντροφό της, Άστον Κούτσερ, το 2005.

Σε συνέντευξή τους, έχουν παραδεχτεί και οι δύο, ότι ο Μπρους δυσκολεύτηκε αρκετά να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να μείνει ανεπηρέαστος από το γεγονός, ότι η άλλοτε σύντροφός του, θα ανταλλάξει νέους όρκους με τον νεαρό τότε, Κούτσερ.

Σε συνέντευξή του στο Playboy το 2007, ο ηθοποιός είχε ευχαριστήσει μάλιστα, δημοσίως τον Γουίλ Σμιθ, που με τις συμβουλές του τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τα «σκοτάδια» του και να θέσει ως στόχο, τη δημιουργία μιας μεγαλύτερης και ευτυχισμένης οικογένειας με τους νέους συντρόφους τους και τα παιδιά τους.

Advertisement

Και τα κατάφεραν. Εκτός από τις οικογενειακές συγκεντρώσεις, οι δυο τους δίνουν το «παρών» και σε άλλα σημαντικά event. Ο Γουίλις όχι μόνο παρευρέθηκε στον γάμο της Μουρ με τον Κούτσερ, αλλά κατάφερε να γίνει πολύ καλός φίλος με τον νέο σύζυγο της πρώην γυναίκας του.

Η παρέα με τον Κούτσερ και την Έμμα Χέμινγκ και τα αρνητικά σχόλια

Τον Μάρτιο του 2009, ο Μπρους παντρεύτηκε κι εκείνος, με το μοντέλο Έμμα Χέμινγκ. Την περίοδο εκείνη, τα δύο ζευγάρια έκαναν παρέα και εισέπραξαν πολλά αρνητικά σχόλια γι’ αυτό.

Ο Γουίλις απέδωσε τα σχόλια αυτά στο γεγονός, ότι ο κόσμος καταλαβαίνει πολύ εύκολα τους λόγους που διαλύουν έναν γάμο, αλλά δεν καταλαβαίνει τι μπορεί να κρατήσει ενωμένους δύο πρώην συζύγους.

Advertisement

«Η Ντέμι κι εγώ επιλέξαμε να βάλουμε πρώτα τα παιδιά και είμαστε πραγματικά τυχεροί που αποδεικνύεται ότι περνούσαμε καλά όλοι μαζί», είχε αναφέρει.

«Είμαι τόσο ευγνώμων, που οι γονείς μου προσπάθησαν τόσο για εμάς, τότε, ακόμη και όταν ξαναπαντρεύτηκαν», ανέφερε σε συνέντευξή της, η κόρη τους Ράμε και πρόσθεσε:

«Πάντα προσπαθούσαν να οργανώνουν όλες τις οικογενειακές εκδηλώσεις μαζί και έκαναν μια τέτοια προσπάθεια για να παραμείνει η οικογένειά μας ενωμένη σαν ένα».

Όταν μάλιστα, ο σταρ του Twelve Monkeys ανανέωσε τους όρκους του με τη Χέμινγκ, εν όψει της 10ης επετείου τους τον Μάρτιο του 2019, το ζευγάρι «δεν θα το έκανε χωρίς την Ντέμι εκεί».

Advertisement

«Με καλωσόρισε στην οικογένειά της όπως την καλωσόρισα εγώ στη δική μας», είπε η Χέμινγκ τότε και προσθεσε: «Θαυμάζω πολύ τον τρόπο, που ο Μπρους και η Ντέμι “δούλεψαν” τον χωρισμό τους και έδωσαν προτεραιότητα στα παιδιά τους. Έμαθα τόσα πολλά. Ήταν σημαντικό να είναι και αυτή εκεί».

Οι δημόσιες εμφανίσεις τους σήμερα

Οι δημόσιες κοινές τους εμφανίσεις ακόμη και μέχρι σήμερα μαρτυρούν, τη σχέση που έχουν και πόσο νοιάζονται ο ένας για τον άλλο.

Μία από αυτές είναι και εμφάνιση-έκπληξη της Μουρ, στο σόου του πρώην της , «Comedy Central», τον Ιούλιο του 2018. «Ήταν ξεκαρδιστική, ανάλαφρη και διασκέδαζε πολύ τον κόσμο», είπε στο Us Weekly η Στέφανι Μίτσελ.

Advertisement

«Ολοκλήρωσε το λόγος της, με έναν θερμό φόρο τιμής στον Μπρους, λέγοντας ότι θα είναι για πάντα οικογένεια και ότι ήταν πάντα περήφανη για αυτόν».

Και ο Γουίλις, σε σημαντικές στιγμές από τη ζωή της Ντέμι Μουρ, ήταν πάντα εκεί. Το 2019, τίμησε τη μητέρα των παιδιών του, αφού πήγε με τις κόρες του στην εκδήλωση για την αυτοβιογραφία της Μουρ, Inside Out.

Αν και το βιβλίο περιείχε μερικές αρκετές λεπτομέρειες για τον γάμο τους, ο Μπρους δήλωσε περήφανος και υποστήριξε την προσπάθεια της πρώην του.

Advertisement

Η δραστηριότητά τους στα social media, είναι μία ακόμη απόδειξη, ότι οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί ως φίλοι και γονείς.

Η πρόσφατη φωτογραφία τους μάλιστα, όσο βρίσκονταν μαζί σε καραντίνα και ενόψει των γενεθλίων του Γουίλις, έδειξε, ότι οι αποφάσεις που πήραν σαν γονείς δεν έβλαψαν, αλλά κράτησαν ενωμένη την οικογένειά τους.

«Χρόνια πολλά Μπρους! Ευχαριστώ για τη θετή οικογένειά μας», έγραψε η Μουρ στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Το ίδιο Σαββατοκύριακο, η Έμα Χέμινγκ Γουίλις δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στον σύζυγό της, προς τιμήν της 13ης επετείου τους. Το μοντέλο, μοιράστηκε μια φωτογραφία από το γάμο τους και έγραψε: «Δεν τον αγαπώ απλώς, μου αρέσει πολύ, πολύ».

Advertisement

Η υγιής και αξιοζήλευτη σχέση τους αποστομώνει κάθε φορά τις κακές «γλώσσες» και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, αποδεικνύοντας πως όταν ένας γάμος ολοκληρώνεται, μία δια βίου φιλία μπορεί να ξεκινήσει.

Εξάλλου τώρα, που ο 67χρονος ηθοποιός βιώνει μία από τις μεγαλύτερες δοκιμασίες της ζωής του, η Ντέμι Μουρ στέκεται σαν βράχος στο πλευρό του ανθρώπου που αγάπησε και δεν σκοπεύει να τον αφήσει ούτε τώρα μόνο.

Πηγή

Advertisements

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ: